UUTINEN | SB-PRO

29.01.2018

Otteluraportti SSRA – SB-Pro Naisten Liigaa

27.01 SSRA– SB-PRO 3-6 (1-3, 1-0, 1-3)

SB-PRON KAUSI JATKUI SARJAN KÄRKIKAMPPAILUN KANNALTA TÄRKEÄLLÄ OTTELULLA OULUSSA RANKKOJEN ANKKOJEN VIERAANA. SSRA KÄVI VOITTAMASSA SARJA-AVAUKSESSA PRON CAMPOSSA JA PRO VOITTI TOISAALTA SUOMEN CUPIN OTTELUSSA ANKAT OULUSSA. LIIGANAISTEN AINOA TAVOITE OLI TUODA PISTEET NURMIJÄRVELLE JA JATKAA HIENOA VOITTOPUTKEA LIIGASSA.

Ottelun Pro-teemat:

⇒ Pro onnistui hyvin toipumaan matkarasituksesta!

⇒ Voitot kauden keskinäisissä kohtaamisissa nyt 2-1 Prolle!

⇒ SSRA oli odotetun vaikea vastustaja kotikentällään!

SSRA:n maalikooste pelistä:

https://www.youtube.com/watch?v=tTFefk_AtC8&feature=youtu.be

 

Kuva SB-Pro: Edessä  tuore tyttöjen maajoukkuepelaaja Juulianna Sotala ja taustalla Heidi Lirkki

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Jaana Lirkki 1+1, Karoliina Kujala 2+0, Elina Kujala 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Emmi Lindh 0+1, Hanna-Mari Uimonen 0+1, Juulianna Sotala 0+1, Anu Raatevaara 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 23 ja SSRA Krista Määttä 26

Ottelun parhaat pelaajat: SB-Pro Karoliina Kujala ja SSRA Elli Kylmäluoma

SB-PRON JOKAINEN KENTÄLLINEN ONNISTUI JÄLLEEN MAALINTEOSSA

SB-Pro pelasi totutusti kolmella viisikolla, mutta ykköskentässä Denisa Ratajovaa paikkasi Melina Rissanen ja “Dolille” annettiin mahdollisuus parannella pientä urheiluvammaa. Puolustuksessa jouduttiin siirtymään kuuden pakin systeemistä viiteen puolustajaan loukkaantumisuman vuoksi. Maalinteossa onnistuivat totutusti jälleen kaikki kentälliset ja matkarasitus oli selvästi saatu poistettua jo ensimmäisessä erässä pelaajien jaloista.

Kuva Juhani Järvenpää. Karoliina Kujalan tehot 2+0 ja valinta ottelun parhaaksi pelaajaksi, myös 400 tehopistettä täyttyi Oulussa!

Itse peli oli heti ensimmäisessä erässä erittäin vauhdikasta ja tilanteet vaihtuivat päästä päähän, kuitenkin sillä erolla, että SSRA ei päässyt ottelun ensimmäisessä erässä parhaille sektoreille. Lopulta Jaana Lirkki onnistuu toisessa päässä kenttää upealla laukauksella ja tämän jälkeen Krista Määttä joutuikin venymään parhaimpaansa, mutta Heidi Lirkin ja Laura Hietamäen vedoille hänkään ei mahtanut mitään. Pron nopeat vastahyökkäykset toimivat totutusti jälleen hyvin läpi ensimmäisen jakson. Erän lopulla Ankat saivat kavennuksensa tyttöjen maajoukkueeseen valitun Jonna Virkkusen toimesta.

TOISESSA ERÄSSÄ PELI SELVÄSTI TASOITTUI

Toinen erä jatkui vauhdikkaana ja kummatkin maalivahdit pelasivat loistavasti. Erän ainoan maalin onnistui tekemään SSRA ja näin peli kahden erän jälkeen 2-3 vierasjoukkueen eli Pron hyväksi. SSRA:n laukausten torjunnat olivat erittäin hyvällä tasolla ja moni Pron yrityksistä pysähtyi hyvään laukausten peittämiseen.

Kuva Jaana Lirkki SB-Pro #8, Jaana sai ottelussa täyteen 50 maalia Liigassa!

 ANKAT NOUSEVAT ENSIN TASOIHIN – PRO ISKEE OTTELUN LOPPUTAHDIT

Sanna Risteli tasoittaa pelin kolmannessa erässä, mutta sitten astuu rooliin Pron kokemus ja nimenomaan kokemus tiukoista otteluista. Ensin hienon kuvion jälkeen Anu Raatevaara pommittaa ylänurkkaan voittomaaliksi jääneen osuman. Heti seuraavassa vaihdossa peliin mukaan tullut Denisa Ratajova ja Elina Kujala voittavat kulmassa pallon ja Karoliina Kujala onnistuu jälleen kerran. SSRA pääsee vielä yrittämään ylivoimalla, mutta Karoliina onnistuu katkossaan ja laittaa pallon tyhjään maaliin, loppulukemat Prolle 6-3.

SSRA OLI ODOTETUN VAHVA JA HYVIN LIIKKUVÀ JOUKKUE– PRO PYSTYI VASTAAMAAN HAASTEESEEN

Ankat ovat olleet kotikentällään erittäin vaikea joukkue ja niin nytkin. Liikkuvaa ja nopea joukkue pystyy ajoittain todella vaaralliseen peliin. Tälläkin kertaa tarvittiin Tiltun loistavia torjuntoja varmistamaan voiton Prolle Ankkojen paineessa.

“SB-Prolta hyvä vieraspeli, ottelu oli sopivan vauhdikas ja jännittävä. Parasta mainosta jälleen naisten salibandylle”  – Petri Tuominen, Liiganaiset valmentaja-

 

 

Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu Siltanen oli jälleen vakuuttava Pron maalilla

OTTELU OLI JÄLLEEN PARASTA NAISTEN SALIBANDYÄ JA SEURAAVALLA PRO PELAA 10.2 KOTIOTTELUN ARKADIASSA, JOSSA VASTASSA KOOVEE. TÄTÄ HALLIN VIRALLISTA AVAUSOTTELUA EI KANNATA JÄTTÄÄ VÄLIIN!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA