UUTINEN | SB-PRO

26.01.2018

SB-Pro pelaajia on valittu U19 Suomi-Ruotsi tapahtumaan Tampereelle

U19 SUOMI – RUOTSI MAAOTTELUT PELATAAN 3. JA 4. HELMIKUUTA AUTOCENTER AREENALLA

U19 Tyttöjen Tampereen maajoukkuetapahtumaan on valittu kaiken kaikkiaan kaksikymmenyksi kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. SB-Prolla on joukkueessa vahva edustus, sillä meiltä joukkueeseen valittiin kolme pelaajaa: Ira Moilanen, Juulianna Sotala ja Jenni Torkki!

U 19 joukkueen Pro-teemat:

⇒ Juulianna Sotala ensimmäistä kertaa mukana!
⇒ Nuorten ykköstorjuja Ira Moilaselle on kertynyt jo yhdeksän maaottelua!
⇒ Jenni Torkki aloitti maaottelut hyvillä tehoilla EFT:ssä Malmössa ja on jälleen mukana!

Kuva Juhani Järvenpää: Juulianna ”Julle” Sotala SB-Pro #70

TULOSSA JUULIANNAN ENSIMMÄISET MAAOTTELUT – VAHVAT ESITYKSET LIIGASSA ON HUOMATTU

Juulianna on pelannut tällä kaudella SB-Prossa Liigaa, A tyttöjen 1.divisioonaa ja Naisten 2.divisioonaa.

”Jullen” syksy on ollut vahva SB-Pron Liigajoukkueen puolustuksessa, tästä osoituksena on koko Liigan puolustajien plus/miinustilaston (+21) viides sija.

”Odotan, että Julle vie maajoukkueen käyttöön iloisen persoonansa lisäksi, reilusti fyysisyyttä ja tilannekovuutta.”  -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaisten päävalmentaja-

Kuva Juhani Järvenpää: Ira ”Pikkumyy” Moilanen SB-Pro #99

IRA MOILANEN – MAAOTTELUKOKEMUSTA JO YHDEKSÄN OTTELUN VERRAN

Ira on yksi U19 maajoukkueen kokeneimmista pelaajista yhdeksällä maaottelulla. Ira on pelannut tällä kaudella SB-Prossa Liigaa, A tyttöjen 1 divisioonaa ja Naisten kakkosdivisioonaa.

Iran tilastot Liiga: PMK 3,00 TO% 83,64 ja A 1.divisioona: PMK 1,5 TO% 87,5

”Ira on näihin maaotteluihin hyvin valmistautunut ja hän on saanut paljon pelikokemusta alle, hän on pelannut marras-joulukuun aikana, kolme Liigan ottelua, kolme treenipeliä Liigajoukkueita vastaan ja lisäksi kolme treenipeliä poikajunnuja vastaa. Ira on nyt valmiimpi pelaamaan kovia pelejä, kun koskaan aikaisemmin.”   -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Salibandyliiga: Jenni Torkki SB-Pro #14

JENNI TORKKILTA ODOTETAAN TEHOJA MYÖS MAAOTTELUISSA

Jenni on maalinälkäinen vasen laitahyökkääjä ja pelaa oikea käsi alhaalla. Marraskuun EFT turnauksesssa hän pelasi ensimmäiset maaottelunsa ja teki kolmeen otteluun tehot 3+2.

Jenni pelaa SB-Prossa Liigaa rinnakkaisedustukella Northern Starsista, tämä tarkoittaa sitä, että hän pelaa SB-Prossa Liigaa ja samaan aikaan Nortern Starsin A-tytöissä SM-sarjaa.

Northern Stars johtaa tällä hetkellä sarjaansa ja Jenni on tehnyt siellä yhteentoista peliin tehot 14+5.

”Jenni on harjoitellut todella hyvin ja vuodenvaihteen jälkeen saanut hyvän maalintekovaihteen päälle. Suomen Cupin välierässä Jenni onnistui maalinteossa ja A:n SM-sarjassa on tullut maaleja huomattavasti. Viime-aikaiset pelit ovat osoittaneet Jennin olevan myös pelinrakentaja ja lisäksi hän on esittänyt erityisen vahvaa molempiin suuntiin pelaamista. ”  -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

TOIMITUKSEMME ONNITTELEE VALITUKSI TULLEITA JA TOIVOTTAA ONNEA PELEIHIN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa