UUTINEN | SB-PRO

14.01.2018

SB-Pron vuosien mittainen ”vieraspelien” aika on ohi!

Lauantai 13.1.2018 on monella tapaa merkittävä päivä Pron historiassa

Jos joku olisi kirjoittanut käsikirjoituksen, joka huipentuu siihen, että Pron Liiganaiset pelaavat vuosien evakkomatkan jälkeen ensimmäisen oikean kotipelinsä tammikuun koleana lauantaipäivänä Klaukkalassa, niin olisiko tämä kirjoittaja pystynyt tekemään kirjoituksesta yhtä upean, mitä tämä päivä oli? Vaikea uskoa, että siihen olisi pystynyt kukaan.

Lauantai sisälsi kaikkea mitä Pron silmin voisi toivoa

Vanhan fraasin mukaan oli  verta, hikeä ja kyyneleitä, jonka päälle dramatiikkaa, taistelua, iloa, suuria tunteita ja kuin parhaassa elokuvassa, niin myös se onnellinen loppu, joka kruunasi yhden Pron historian tärkeimmistä päivistä ellei jopa sen tärkeimmän. 13.1.2018!

Viikko aikaa rakentaa ottelu ja tapahtuma

Kun tuli tieto, että Pro voi pelata kotiottelun Classica vastaan Arkadiassa, oli aikaa jäljellä noin viikko, jonka jälkeen alkoi valtava työ ja tavoitteena järjestää onnistunut Arkadian ensimmäinen Liigapeli. Janne Raatikaisen omalla valtavalla panostuksella ja esimerkillä suuri joukko Prolaisia tämän onnistui tekemään. Lauantaina ovien avautuessa klo 16 virallisesti kaikki oli valmiina ja jännitys alkoi purkautua, samaan aikaan kun yleisöä alkoi saapua halliin.

Kuva SB-Pro. Janne Raatikainen myy hallin ensimmäisen pääsylipun

Nurmijärveläiset olivat odottaneet tätä päivää

Jo puoli tuntia enne ottelun alkua halli alkoi olla puolillaan ja lisää yleisöä saapui koko ajan. Viimeistään tässä vaiheessa kaikki ymmärsivät, että tätä ei ole tehty turhaan, Nurmijärveläinen yleisö on odottanut tätä päivää yhtä paljon kuin koko seura. Virallinen katsojamäärä 421 katsojaa ja halli lähes täynnä! Tunnelma pelissä loistava, Mirja ja Laura Hietamäen eli ”Hanssonien” sanoin, nyt meillä oli se kuudes kenttäpelaaja.

Uskaltaako sanoa, että kaikki toimi vähintäänkin hyvin. Ottelun alla palkittiin Pron pelaajia kunnan ja seuran puolesta, Yle kuvaamassa peliä valtakunnalliselle kanavalle ja palautteet yleisöltä sekä kummaltakin joukkueelta erittäin myönteisiä pelin jälkeen. Heini Haapalahden valitettava loukkaantuminen varjosti iltaa, mutta nämäkin kuuluvat urheiluun, pää pystyyn Heidi ja keväällä takaisin kentälle!

Kuvat SB-Pro. Kunnan liikuntatoinmen päällikkö Antero Lempiö palkitsemassa MM-hopeamitalisteja

Huipentumana se onnellinen loppu

Ottelussa kaksi Suomen tämän hetken parasta joukkuetta pelasivat loistavan salibandyottelun, joka on lajille parasta mainosta. Classic oli odotetun hyvä ja kova, 38 voitettua peliä putkeen kertoo kaiken joukkueesta. Mutta niin on kova myös SB-Pro ja katkaisi tämän uskomattoman voittokulun ja Tampereen ”ykköstykin” eli Nina Rantalan rehellisesti myöntäessä Pron ansainneen voiton.

Seuraavasta voit vielä katsoa illan parhaimmat hetket pelistä!

Helmikuussa 10.2 pelataan se virallinen avausottelu Arkadiassa!

Vaikka nyt tapahtuma oli kokonaisuutena jo onnistunut, niin 10.2 tavoitteemme on tehdä illasta vielä tuplasti parempi. Seuraavaksi alkaa suunnittelu tätä varten ja halli tulee olemaan silloin täynnä salibandyn ystäviä, tämä päivämäärä kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin. Vastassa silloin KooVee Tampereelta Kaupin sisarusten kera!

Lämmin kiitos kaikille teille!

Omasta ja seuran puolesta haluan kiittää kaikkia paikalla olleita. Oli erittäin hienoa Nurmijärven kunnanjohtajan Kimmo Behmin puolesta, että ehti kiireidensä ohella mukaan paikalle, kuten myös Antero Lempiö kunnan liikuntatoimenpäällikkönä. Kunnan panos tässä kaikessa on ollut ratkaiseva. Jaakko Julkunen Arkadian rehtori oli myös varmasti tyytyväinen nähdessään loistavan hallin toimivan näin hyvin, kiitos Arkadia.

Kiitos loistaville joukkueille, tuomareille ja yleisölle! Kiitokset Pron mahtaville talkoolaisille, jotka osaltaan varmistivat kaikkien tyytyväisyyden.

10.2 tapaamme tämän kauden Naisten Liigan ennätysyleisön edessä!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa