UUTINEN | SB-PRO

18.12.2017

Otteluraportti Naisten Liiga SB-Pro – O2-Jyväskylä

16.12 SB-Pro – O2-Jyväskylä 13-3 (1-0, 7-2, 5-1)

SB-Pron kotiottelut jatkuivat vielä kerran evakossa Hämeenlinnan Elenia areenalla, koska pääsy Arkadian halliin on viivästynyt. Tähän otteluun O2-Jkl tuli odotetunlaisesti hyvin latautuneena ja pysyivätkin SB-Pron mukana ensimmäiset 20 minuuttia!

Ottelun Pro-teemat:

⇒ Pron kaikki ketjut jälleen maalinteossa, Hanssonit tehokkaimpana kuudella maalilla!

⇒ SB-Pro laukoi 102 kertaa, Janita Spännärillä 44 torjuntaa!

⇒ Kuinka Karoliina Kujalan kolme YV maalia syntyivät?    

⇒ Oliko O2 puolustuksessa avoimien ovien päivä?

⇒ Pelasiko O2 rohkeaa vai uhkarohkeaa Salibandyä?

 

 

 

Kuva Mirja Hietamäki SB-Bro #33, Mirjalle komeat 2+2 tehomerkinnät

SB-Pro Liiganaisten tehot: Mirja Hietamäki 2+2, Heidi Lirkki 0+3, Jaana Lirkki 2+0, Karoliina Kujala 3+0, Elina Kujala 1+2, Laura Hietamäki 1+1, Terhi Talvitie 1+1, Marianne Pohjonen 1+1, Ina Leminen 1+1, Emma Itänen 1+0

 

 

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 19 ja O2-Jyväskylä Janita Spännäri 44

Veikkauksen kultainen mitali: Jaana Lirkki, SB-Pro

Veikkauksen hopeinen mitali: Kroliina Kujala, SB-Pro

Veikkauksen pronssinen mitali: Laura Hietamäki, SB-Pro 

Parhaina pelaajina palkittiin SB-Pro Jaana Lirkki ja O2-Jyväskylä Rina Rautala

Kuvan laukaisukartta kertoo meille: O2-Jyväskylän puolustuksessa oli avoimien ovien päivä. Pro oli 1 sektorissa 49 kertaa. Kaiken kaikkiaan SB-Prolla oli 102 laukausta, joista 13 maaliin, 44 maalivahdin torjuntaan, 15 päin peittoa ja 30 laukausta kokonaan ohi.

http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sb-pro-o2-jyvaskyla/4406/2540?id=3165&name=SB-Pro

SB-PRON KAIKKI KOLME KENTTÄÄ ONNISTUIVAT JÄLLEEN MAALINTEOSSA – HANsSONIT KUUSI OSUMAA

SB Pro pelasi kolmella tutulla viisikolla ja kierrätti neljättä pakkiparia kaikkien ketjujen takana. Tällä kertaa Hansonien kenttä oli 5-5 pelissä tehokkain viimeistelemällä kuusi maalia.

Hansonit ketjussa: Hietamäki-Pohjonen-Hietamäki, Leminen-Itänen onnistuivat jokainen maalinteossa!

Leminen sivalsi bravuuripaikaltaan suoraan syötöstä ylämummopommin, Itänen päätti tarkan ja kovan laukauksen maaliin puolen kentän soolon jälkeen ja Pohjonen vastasi päivän komeimmasta rebound maalista rystyltä ja ilmasta.

Kolmen maalin lisäksi ”Hietsut” Mirja ja Laura pommitti ahkerasti O kakkosen maalia, heille kertyi yhteensä 17 laukausta, joista ainoastaan neljä ohi maalin, itse maalit he viimeistelivät hallitusti nopeilla ratkaisuilla lähietäisyydeltä.

Kuva Juhani Järvenpää: Emma Itänen SB-Pro #77, Emma kunnostautui jälleen kärkiveivien lisäksi maalintekijänä

 Pelaajien ns. kierrättäminen ei myöskään tunnu haittaavan SB-Pron tuloksen tekoa, vaan päinvastoin. Neljäs pakkipari Emmi Lindh- Juulianna Sotala toivat vuorollaan jokaiseen ketjuun lisää energiaan. Pron pelitapa-asiat alkavat olla ilmeisesti niin hyvin sisäistetty, että kaikki kykenevät pelaamaan kaikkien kanssa kovalla tasolla ja ennen kaikkea Prolla on hyviä pelaajia neljään ketjuun.

Kuva Jaana Lirkki SB-Pro #8, Jaana valittiin jälleen ottelun parhaaksi pelaajaksi, tehot 2+0

 SB-PRON YLIVOIMAPELI ON JÄÄTÄVÄN KOVALLA TASOLLA 3/3 – KAROLIINA KUJALA VIIMEISTELIJIÄNÄ

 Kaksi maaleista syntyi 5-4 ylivoiman seurauksena ja yksi maalin kuudella viittä vastaan siirretyn jäähyn aikana. Kaikki kolme maalia Karoliina Kujala viimeisteli pitkän syöttöketjun päätteeksi, maaliin johtava syöttö tuli aina poikittaisena syöttönä puolustusalueen läpi ja ”Kallu” veti suoraan syötöstä. Tarjoilijoina toimivat Heidi Lirkki ja Elina Kujala.

O2 TAISTELI LOPPUUN ASTI AKTIIVISELLA OTTEELLA – ROHKEAA VAI UHKAROHKEAA

O2 yllätti korkealla karvauksella ja onnistui saamaan muutaman pallon riiston syvällä SB-Pron puolustusalueella, mutta niistä ei seurannut yhtään maalia ja läpi ottelun heillä oli kiire ehtiä puolustusalueelle. Toimituksemme näkemys on, että valinta oli uhkarohkea tai paremminkin taktisella valinnalla tehty itsemurha.

O2:n maalivahti Janita Spännäri ei antanut mitään ilmaiseksi, vaan olisi toimituksemme mielestä ansainnut myös ottelun parhaan pelaajan palkinnon. Janitan esimerkillinen taisteluilme tarttui koko joukkueeseen ja piti yllä ”Amppareiden” taistelusurinaa ottelun loppuun asti.

SB-PRO AMPUI POIKKEUKSELLISEN PALJON LAUKAUKSIA MYÖS MAALIA KOHDEN – 44 TORJUNTAA

”Tänään kaikki hyökkäykset päätettiin laukauksiin ja kiitettävä osa laukauksista meni maalia kohden. Ensimmäisen erän maalipaikat jätettiin hyödyntämättä, mutta asia saatiin korjattua toiseen ja kolmanteen erään.”      -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Juhani Järvenpää: Ira Moilanen SB-Pro #99, pelasi jälleen hyvällä tasolla, hänen tämän kauden päästettyjen maalien keskiarvo on 3 maalia / ottelu.

SEURAAVAKSI LIIGA ON PELEISTÄ TAUOLLA JA KESKITTYY VIELÄ VIIKON VERRAN SUOMEN CUPIIN JA KUNNON RAKENTAMISEEN TREENIPELIEN MUODOSSA. SIISA VIELÄ VIIKON VERRAN LIIGANAISET HIKOILEVAT ENNEN KUIN ALAMME JOULUN JA UUDEN VUODEN VIETTOON.

18.12 MA Klo: 17.30 AC Haki, A-pojat – SB-Pro Liiganaiset, Tikkurilan UT

20.12 KE Klo: 17.30 AC Haki, A-pojat – SB-Pro Liiganaiset, Campo Sport

21.12 To Klo: 18.30 Blackbirds, B-Pojat – SB-Pro Liiganaiset, Kurkelan koulu Kerava

6.1 LA Klo: 15.00 Suomen Cup Välierä ÅIF -SB-Pro, SipooAreena

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa