UUTINEN | SB-PRO

16.12.2017

Tiltu Siltanen All Stars putkessa

Tiltu Siltanen on All Stars putkessa. Putki alkoi 2017 marraskuun EFT turnauksessa ja nyt hänet valittiin MM-Kisojen parhaaksi maalivahdiksi.

Pron Tiltu-teemat:

⇒ Voidaanko Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltasta pitää maailman parhaana maalivahtina?
⇒ Montako pääsarjatason mitalia Tiltulla on 10:ltä kaudelta?
⇒ Aake Kettusen mietteet Tiltun pelaamisesta?
⇒ Miten Kimmo Siltanen kommentoi tyttärensä MM-kisa esityksiä?

Kuva Florian Buechting IFF: Tiltu Walpuri Siltanen, Suomi #35

TILTU ON PARAS! – ALL STARS VALINNAT KERTOVAT HÄNEN TASOSTAAN

Toimituksemme on myös yksimielisesti näiden kansainvälisten valitsijoiden kanssa samaa mieltä siitä, että Tiltu on osoittanut teoillaan olevansa paras!

Menestys seuraa aina Walpuria! Hänellä on hyvin erikoinen ja mielenkiintoinen tilasto. Tirehtööri Siltanen on voittanut jokaisena kymmenenä pääsarjakautenaan aina mitalin. Eli ei kautta ilman mitalia! Yhdeksän kautta ja yhdeksän mitalia Suomen Liigassa, sekä yhden kauden mittainen vierailu Sveitsin pääsarjassa, joka toi Sveitsin mestaruuden!

Kuva Florian Buechting IFF: Tiltu ”Jonglööri” Siltanen

SB-PRO LIIGANAISTEN MAALIVAHTIVALMENTAJA AAKE KETTUNEN – MITEN TILTU TORJUU?

”Tiltu on jaloistaan ja keskivartalostaan erityisen vahva maalivahti. Hyvän keskittymiskyvyn ansiosta sijoittuminen on äärimmäisen tarkkaa ja pitkän kokemuksen ansiosta hänelle on kehittynyt poikkeuksellisen hyvä pelisilmä.”

”Poikkeuksellisen nopeiden refleksien ansiosta Tiltu on todella hyvä lähitorjuja ja kaukolaukauksissa hän seuraa pallot tarkasti loppuun asti.”

”Hänen torjuntatyöskentelyä tukee todella laaja tekninen liikepankki. Laajan teknisen osaamisen ansiosta Tiltulta löytyy useita eri vaihtoehtoja pulmien ratkaisuun.”

”Hänellä on myös poikkeuksellisen vahva kyky reagoida palloihin, jotka muuttavat yllättäen suuntaa.”

”Tiltun suurin vahvuus on kyky keskittyä, taistella ja olla parhaimmillaan juuri silloin, kun joukkue sitä eniten tarvitsee.”    – Aake Kettunen, Liiganaisten maalivahtivalmentaja –

Kuva Florian Buechting IFF: Tiltu ”Tirehtööri” Siltanen

KIMMO SILTANEN KOMMENTOI TILTUN PELIESITYKSIÄ PAIKAN PÄÄLTÄ BRATISLAVASTA

”Tiltu pelasi kyllä hienosti, tosin mehän jo tiedettiin, että hän on maailman paras, nyt sen taitaa tietää joku muukin.”

SANOTAAN, ETTÄ RAKKAALLA LAPSELLA ON MONTA NIMEÄ, NIIN ON MYÖS TILTULLA. EIKÄ SUOTTA, SILLÄ TÄTÄ PEDANTTIA HASSUTTELIJAA RAKASTAVAT KAIKKI!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa