UUTINEN | SB-PRO

16.12.2017

B-tytöillä voitokas kilpasarjakierros Espoossa

16.12 B-tyttöjen kilpasarjaa Esport Areenalla Espoossa

SB-Pro jatkoi B-tyttöjen kilpasarjaa puhtaasti C-tyttöjoukkuella voitokkaasti lauantaina ja jatkoi näin hyvin sujunutta kautta B-tyttöjen sarjassa.

Pro-teemat tänään:

⇒ Tiikerit raatoivat ja haastoivat jälleen itsensä peliin mukaan takamatkalta!

⇒ Huomisen SM-sarjaa varten ei juuri pystytty lauantaina säästämään!

⇒ Runsaasti hyvää löytyi omasta pelistä, mutta huomenna on pelin tasoa edelleen nostettava!

Tiukat Tiikeri-ottelut saivat vähemmän yllättävästi jatkoa

Jo ennakkossa arvioitiin ottelusta Tiikereitä vastaan tulevan tiukan ja näin tapahtui tälläkin kertaa. Pienen tunnustelun jälkeen Pro siirtyi 2-0 johtoon hienoilla suorituksilla maalin edestä maalintekijöinä Menna ja Ida, Tiikerit kuitenkin onnistuivat tasoittamaan pelin toisen erän alkuun.

Tämän jälkeen tuli Prolta vahva hetki ja Annukka, Ada ja Jessica vuorollaan lisäsivät johtoa ja peli oli myös hyvin joukkueen hallussa. Oliko sitten liiankin hyvin, mutta kolmas erä oli sisukkaan Tiikeri ryhmän erä ja seitsemän minuutin jälkeen ensin kavennus ja noin 30 sekuntia ennen loppua vielä yksi maali lisää. Viimeinen puoli minuuttia oli sitten kovaa taistelua pallosta, mutta varsinaiseen tekopaikkaan eivät Tiikerit enää päässeet. Toisen kerran peräkkäin Tikkurilan tyttöryhmä osoitti meitä vastaan sisukkuutensa ja nousi taisteluun mukaan takaa-ajotilanteesta. Ottelu 5-4 SB-Prolle, torjunnat Pro 16 ja Tiikerit 8.

Kuva SB-Pro. Kuvassa oikelta Henriikka Väistö, Martta Hälsas ja Reetta Suontausta

Tunnin huilin jälkeen vastassa uusi tuttavuus ÅIF

Oliko ensimmäisen ottelun jälkeen hiukan hyvä olo, mutta toiseen peliin ottelun tempo laski selvästi ja edellisistä peleistä runsaasti parantanut ja nyt suuremmalla ryhmällä mukana ollut ÅIF iski ajoittain terävästi vastaan. Jessica onnistui lopulta kuitenkin siirtämään Pron 1-0 johtoon. ÅIF:n tasoitus tuli upealla soololla, vahva nousu keskeltä ja kuljetus rystyllä, josta myös erinomainen laukaus ohi läpi ottelun hyvin torjuneen Nupun.

Toisessa erässä alkoi sitten Pron rutiini näkyä ja myös jalkoihin alkoi tulla enemmän liikettä

Pro pääsi selvästi paremmin peliin mukaan toisessa erässä ja hallinta siirtyi selvemmin punapaitaisille. 2-1 Adan vahvan nousun kautta, josta hän iski oman reboundinsa sisään suoraan ilmasta, 3-1 yv:llä Annukan toimiessa syöttäjänä Adan toiseen osumaan maalin nurkalta. Isa onnistui pirteästi pelanneesta 3.kentästä myös kertaalleen ja luvut kahden erän jälkeen 4-1. Kolmannessa erässä vielä Minka ylivoimalla loppuluvuiksi 5-1. Ottelu siis Prolle 5-1 ja torjunnat Pro 10 ja ÅIF 25.

Tuomaritoimintaa olemme varoneet kommentoimasta, mutta sen verran uskaltaa mainita, että on sääli, ettei junnupelejä usein kuvata, koska näistä voisi olla myös tuomareille hyvää oppia. Tsemppiä myös tuomareille seuraaviin peleihin. Lisättäköön tähän vielä, etteivät tuomarit ole tällä kaudella ratkaisseet yhtään meidän peliä ja kokonaisarvio on hyvä kauden nähdystä tuomaritoiminnasta.

Sarjatilanteen kannalta 4 pistettä oli tänään lähes välttämätön Prolle

Vaikka C-tytöt läksivätkin tähän sarjaan hakemaan lähinnä lisää kovia pelejä, niin aina silti pitää olla tavoitteita ja miksei se voisi olla vaikka pääsy sarjan 4. parhaan joukkoon. Mahdollisuudet tähän säilyivät näillä voitoilla, joten tästä on hyvä lähteä huomenna Ouluun ja C-tyttöjen SM-sarjapeleihin, jossa vastassa ovat sarjan 1. ja 2. Kapealla materiaalilla toimivalle ryhmälle tämä ei ehkä ollut paras tapa valmistautua näihin peleihin, toisaalta itse B-sarjan tukisarjaksi valitsimme.Kaikki peliin huomenna ja sunnuntaina katsotaan sitten, mitä on jäänyt viikonlopusta käteen.

Onnittelut myös Liiganaisille voitosta, joka oli joukkueen 10. putkeen, mikäli lasketaan mukaan Suomen Cupin pelit. Kiitos myös 2.Naisten joukkueen Santulle, joka kävi auttamassa teippauksen kanssa huoltajamme olleessa estynyt olemaan mukana tämän aikana. Tämä on hienoa venymistä seuran sisällä!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa