UUTINEN | SB-PRO

15.12.2017

SB-Pron B-tytöt jatkavat kilpsarjassa lauantaina Espoossa

Esport Areena Espoo 16.12 lauantaina klo 14 ja klo 16

Lauantaina C-tyttöjen kausi jatkuu Espoossa B-tyttöjen kilpasarjan merkeissä ja jo sunnuntaina aamulla sama ryhmä jatkaa C-tyttöjen SM-sarjaa Oulussa.

Pro-teemat lauantaille:

⇒ Tavoitteena edelleen parantaa omaa peliä, mutta virtaa on jätettävä myös sunnuntaille!

⇒ Kenraaliharjoituksena viikonloppua varten 1-1 tasapeli Hyvinkäällä SCH-Naisia vastaan!

⇒ Viimeiset pelit ennen Ruotsin turnausta!

Kuva SB-Pro. Kuvassa Annukka Lönnrot oikealla, Minka Kosonen keskellä ja lauantaina vastustajan maalivahti Jemina Paloluoma keskellä

Tavoitteena lauantain pelien olevan hyvä viimeistely sunnuntaille

Vaikka sunnuntai on joukkueen ehdoton ykköstavoite, niin ei Pro lähde kentälle yhtään ottelua häviämään, joten ei saa päivän ensimmäinen vastustaja Tiikerit pisteitä ilmaiseksi tälläkään kertaa. Odotettavissa on edellisten keskinäisten otteluiden tapaan tasainen taisto. Torstain harjoitusottelu oli Prolta hyvä siltä osin, että oma puolustuspeli kesti hyvin kasassa läpi pelin ja fyysisesti vahvempaa naisjoukkuetta vastaan pystyimme kontrolloimaan peliä suurimman osan aikaa.

ÅIF on meille uusi vastustaja, josta kokemusta lähinnä kotiturnauksen osalta katsomosta

ÅIF on aloittanut kilpasarjan kahdella tappiolla, mutta joukkueen ilme oli silti pirteä, vaikka pelit lopulta hiukan katkesivat osin sipoolaisten kapean materiaalinkin vuoksi. Pro saattaa tässä ottelussa hiukan säästää osaa pelaajista jo sunnuntaita varten, mutta tämä ratkeaa vasta pelin alla.

Storvreta-cup lähestyy ja jännitys kasvaa joukkueessa

Yksi kauden etukäteen suunnitelluista huipentumista eli Storvreta-Cup Ruotsissa on myös enää kahden viikon päässä. Ruotsin kielioppi on ollut kovassa käytössä ja tuomareille annettevia kommentteja on opeteltu sekä valmennuksen että pelaajiston piirissä. Turnaus meiltä alkaa 2.1 klo 15, jolloin vastaan asettuu Täby FC. Pelipaikkana upea Fyrishov hall Upsalassa, jossa joukkue pelaakin kaikki alkusarjan ottelunsa. Vastus on ennalta erittäin haastava ja avauspelin jälkeen vastustajiksi ovat arvottu IPK Köping ja Kais Mora, jossa suomalaiset huippupelaajat ovat hyvin tunnettuja. Lisää turnauksesta vielä ennen vuodenvaihdetta.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Henriikka Väistö, joka on erittäin luottavainen viikonlopun pelien suhteen, kuten myös Ruotsin kieliopin!

Turnausraportti lauantailta luvassa 17.12 klo 21

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa