UUTINEN | SB-PRO

15.12.2017

Naisten Liigan otteluennakko SB-Pro – O2-Jyväskylä

SB-Pro – O2-Jyväskylä pelataan Hämeenlinnassa

16.12 klo:17.00 SB-Pro – O2-Jyväskylä, Elenia Areena

LAUANTAINA PITKÄT PUTKET KOHTAAVAT

O2 Jyväskylä aloitti kauden vakuuttavasti kotivoitolla NST:tä. Sen jälkeen jyväskyläläiset joutuivat tappioputkeen, joka on nyt seitsemän ottelun mittainen. SB-Pro on Suomen Cupin ottelut mukaan lukien yhdeksän ottelun voittoputkessa.  

Haastattelussa mukana tällä kertaa Marjut Kinnunen ja Ira Moilanen

Lauantain Pro-teemat ovat:

⇒ 90% keskittyminen tietää 50% suoritusta, onko Prolla varaa tähän?
⇒ Onko koko sarjan maalierolla merkitystä?
⇒ Ovatko Kujalat tehneet yksin enemmän maaleja, kun O2 joukkueena?
⇒ Salibandyseura O2-Jkl on ehdolla vuoden urheiluseuraksi?
⇒ Jatkaako Ira Moilanen Pron maalilla?

Kuva Juhani Järvenpää: Anu Raatevaara, SB-Pro #20, Anun pommien odotetaan putoilevan myös Hämeenlinnassa

SB-PRON KOTIKENTÄT VAIHTELEVAT – KOTIHALLIN VALMISTUMISTA ODOTELLESSA

Pro rikkoo jälleen omissa nimissä pitämäänsä ennätystään kotikenttien määrässä yhden kauden aikana! Onneksi halleja on toistaiseksi löytynyt ja ottelut on aina saatu pelattua ennakkoon sovittuna ajankohtana. Tammikuussa näemme joko uuden hallin tai ehkä sitten uuden ennätyksen syntymisen jälleen.

SB-PRO LIIGANAISTEN LAJIVALMENTAJA JARNO KIVINEN, RIITTÄÄKÖ SB-PROLLE 90% KESKITTYMINEN?

”Ei kyllä varmasti riitä, 50% suorituksella ei kukaan kykene voittamaan ketään tässä sarjassa. O2 on varmasti käyttänyt MM-kisatauon harjoitteluun. Sieltä ei ollu ketään MM-kisoissa, joten ovat saaneet keskittyä koko porukan voimin harjoitteluun. Odotamme, että O2 tulee hyvin valmistautuneen ja latautuneen Hämeenlinnaan.”  – Jarno Kivinen, SB-Pro lajivalmentaja-

Kuva Juhani Järvenpää: Juulianna Sotala #70, Nähdäänkö Julle lauantaina Hangossa Naisten kakkosen peleissä vai Liigapelissä Hämeenlinnassa?

PISTEIDEN OLLESSA TASAN MAALISUHDE RATKAISEE  – SAADAANKO CLASSIC VIELÄ KIINNI

Pääsarjoissa poiketaan muista Salibandyliiton sarjoista ja sijoitukset ratkaistaan pisteiden ollessa tasan, runkosarjan maalierolla. Tällä hetkelllä Classic +44, Koovee +30 ja SB-Pro +36, näiden joukkueiden välillä on hyvin todennäköistä, että maalieroja tullaan laskemaan loppukaudesta. Jopa runkosarjan voitto voidaan ratkaista maalierolla.

KUJALAT  OVAT TEHNEET YHTÄ MONTA MAALIA, KUIN O2 JOUKKUEENA   

Elina Kujala on tehnyt 10 ja Karoliina Kujala on tehnyt 11 maalia tällä kaudella Liigassa, se tekee yhteensä 21 maalia. O2-Jyväskylä on joukkueena onnistunut maalinteossa 21 kertaa. Tämä kertoo O2 joukkueen maalintekovoimasta tai paremminkin sen puutteesta ja samalla Kujalaloiden vahvasta kunnosta.

O2-JYVÄSKYLÄ EDUSTAA SALIBANDYSEUROJA  JA ON EHDOLLA VUODEN URHEILUSEURAKSI

https://www.o2-jkl.fi/content/fi/36/26561/OLEMME%20EHDOLLA%20VUODEN%20URHEILUSEURAKSI%21.html

IRA MOILANEN JATKAA SB-PRON MAALILLA

Ira Moilanen on pelannut SB-Pron maalilla nyt kaksi Liigapeliä ja kolme Liigatason treenipeliä ja hänen päästettyjen maalien keskiarvo näistä otteluista on 2,9.

O2 Jyväskylän maalilla pelaa joko Janita Spännäri tai Tanja Matilainen, kumpikin ovat erittäin kokeneita entisiä Happeessa pelanneita Liigamaalivahteja. Spännärin PMK 8,0 ja Matilaisen PMK 6,2.

Kuva Juhani Järvenpää: Ira Moilanen SB-Pro #99

TOIMITUKSEMME OMA ARVIO TÄSTÄ OTTELUSTA ON, ETTÄ HÄMEENLINNAAN SAAPUU KIUKKUINEN PARVI ”AMPPAREITA”, MUTTA SB-PRO SOPEUTUU PÖRINÄÄN, KESTÄÄ PISTOT JA MAALIERO PARANEE JÄLLEEN ”KOTIKENTÄN HURMOKSESSA”.    

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa