UUTINEN | SB-PRO

15.12.2017

Kujalat saavuttivat neljännen MM-hopeansa!

Elina ja Karoliina Kujala saalistivat neljännen MM-hopeansa Bratislavasta. Kujaloiden MM-kisaura on alkanut 2009 pronssisella mitalilla ja on nyt kestänyt viidet MM-kisat.

⇒ Vieläkö Kujalat nähdään maajoukkueessa?
⇒ Kuinka hyvin Ellu ja Kallu sijoittuivat joukkueen sisäisessä pistepörssissä?
⇒ ”Ellu” on pelinrakentaja ja”leader”!
⇒ ”Kallu”on vaarallinen karvaaja ja viimeistelijä!

Kuva Florian Buechting IFF: Ellu ja Kallu, Maajoukkueen alivoiman spesialistit

ELINAN JA KAROLIINAN TEHOT OLIVAT HYVÄLLÄ TASOLLA

Bratislavan MM-Kisojen Suomen sisäinen pistepörssi:

1. Veera Kauppi 11+6=17

2. Nina Rantala 4+4=8

3. My Kippilä 2+5=7

4. Elina Kujala 3+3=6

5. Karoliina Kujala 4+1=5

Lisäksi Ellun ja Kallun + – tilastot olivat viisi vastaan viisi pelissä Suomen joukkueen parhaat. Tilastojen valossa kisat menivät heiltä hyvin ja voidaan todeta, että 30 vuotta tänä vuonna täyttäneillä kaksosilla olisi vielä paljon annettavaa maajoukkueelle.

Kuva Florian Buechting IFF: Karoliina ”Kallu” Kujala, Suomi #19

KAROLIINA KUJALA – VAARALLINEN KARVAAJA JA VIIMEISTELIJÄ

Karoliina Kujala osoitti MM-kisoissa vahvuutensa karvauspelissä, varsinkin korkealta karvatessa ja ohjauspelissä. Pitkänä, ulottuvana ja hyvin liikkuvana karvaajana hän on todellinen pelote jopa kaikille maailmanluokan puolustajille.

Karoliina viihtyy kaksinkamppailuissa ja kulmapaineissa, hänelle sopii näissä tilanteissa molemmat roolit, pallollinen ja palloton. Karoliinan mennessä kulmavääntöön ilman palloa, on se hänellä pian kuitenkin.

”Kallun” vahvuus pallollisessa pelissä on nopeus/taitavuudessa ja kyvyssä laukoa suoraan syötöstä, joka tapahtuu usein liikkeestä tai välittömästi liikkeen päätteeksi.

ELINA KUJALA – PELINRAKENTAJA JA ”LEADER”

Hänen suurin vahvuus pallollisessa pelissä on itseluottamus, joka näkyy vahvana vastuunkantona pelin avaamisessa, sekä hyökkäyspeliin osallistumisena. Hän haluaa aina hyökätä aktiivisesti ja haluaa aina tehdä pisteitä! Elina on myös johtava pelaaja, joka ottaa mielellään paljon vastuuta viisikon pelin suunnittelusta.

Hyvä kunto, ulottuvuus ja hyvä pelinluku ovat avuja, jotka tekevät Elinasta poikkeuksellisen vahvan tukiessaan toisesta tasosta korkeaa karvausta. MM-kisat osoittivat jälleen, että laukausten peittäjänä Ellu on myös maailman eliittiä! Pitkäksi pelaajaksi hänellä on suhteellisen vahvat jalat, jonka ansiosta hänet näkeekin usein polvi maassa peittämässä laukauksia.

Kuva Florian Buechting IFF: Elina ”Ellu” Kujala, Suomi #18

SITÄ NÄHDÄÄNKÖ KUJALAT SEURAAVISSA MM-KISOISSA, EI VOI KUKAAN TIETÄÄ, EIVÄT EDES HE ITSE. ME VOIMME VAIN TOIVOA, ETTÄ HE PÄÄTTÄVÄT VIELÄ SATSATA TÄYSILLÄ JA SEURAAVA MM-MITALI ON SITTEN KULTAA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa