UUTINEN | SB-PRO

12.12.2017

ÅIF – SB-Pro Naisten Liigan otteluennakko

13.12 klo:19.00 ÅIF – SB-Pro

SARJANOUSIJAKSI ÅIF ON ALOITTANUT PIRTEÄSTI – SB-PRO ON KAHDEKSAN OTTELUN VOITTOPUTKESSA

Sarjanousija ja paikallisvastustaja ÅIF on Salibandyliigassa tällä hetkellä kahdeksantena voitettuaan yhden ottelun ja SB-Pro on kolmantena kuudella voitetulla ottelulla. Kumpikin on pelannut kahdeksan ottelua.   

SB-Pron teemat otteluun:

⇒ Pro lähtee sulattamaan ”jäätelöareenan” prässillään!
⇒ Ovatko Pron maajoukkuepelaajat palautuneet MM-kisoista tai edes palanneet sieltä?
⇒ Kuka paikkaa Denisa ”Doli” Ratajovan poissaolon?
⇒ Ira Moilanen vs. Teea Lehikoinen

Kuva Esa Takalo: Heidi Lirkki, SB-Pro #12, mitä uutta Lirkit ketju on keksinyt tauon aikana?

ÅIF:N KAUDEN KOHOKOHDAT – JÄÄTELÖTEHTAAN KUNIGATTARET VIIHTYVÄT KOTIKENTÄLLÄÄN

ÅIF voitti kotonaan syyskuun lopulla toistaiseksi kauden ainoan oman ”neljän pisteen” liigapelinsä O2 Jyväskylää vastaan maalein 4-3. Molemmat NST:n kohtaamiset ja vieraspeli Jyväskylää vastaan ovat vielä tulossa. Näissä otteluissa tullaan ratkaisemaan viimeinen paikka pudotuspeleissä. Toinen ÅIF:n kauden kohokohdista oli PSS-ottelu kotikentällä marraskuussa. PSS voitti tuon ottelun maalein 2-4, mutta sitä voidaan pitää ÅIF:n näkökulmasta erittäin hyvänä tuloksena.

Suomen Cupin puolivälierissä ÅIF pudotti kotikentällään O2 Jyväskylän vakuuttavasti maalein 7-1 ja on nyt mukana välierävaiheessa. Välieräottelu on Sipoossa lauantaina 6.1 klo:15.00 vastassa SB-Pro.

Kuva Esa Takalo: Mirja Hietamäki SB-Pro #33, Hanssonien peli kulki ennen taukoa ja myös tauon aikana, treenipelissä Kooveeta vastaan viisikko viimeisteli viisi maalia

SB-PRO PITÄÄ TOTUTTUUN TAPAAN YLLÄ MAHDOLLISIMMAN KOVAA TEMPOA

SB-Pron MM-kisapelaajille Liigan peli tulee nopeasti ja ainakin Denisa Ratajova on poissa loppuvuoden pelistä. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Ratajovan poissaolo paikataan ykkösketjussa ja ylivoimalla. Euroopassa vallitsevien vaikeiden säiden vuoksi ainakaan tätä kirjoittaessa eivät ole myöskään muut MM-kisoissa pelanneet ole saapuneet Suomeen, joten tältä osin jää vielä epäselväksi, keitä kaikkia Pron kokoonpanossa huomenna nähdään. Pron Lirkkien ja Hanssonien ketjut ovat molemmat esittäneet hyvää peliä ja näitä viisikoita ei varmastikaan haluta hajoittaa paikatessa Denisan poissaoloa. Joka tapauksessa Pro saa liikkeelle kolme vahvaa viisikkoa ja näin pitää yllä taatusti hyvää tempoa. Jäätelötehtaan joukkueen kovin haaste tuleekin olemaan selviäminen sulamatta Pron kuumasta prässistä!

U19 97-TYTTÖJEN MAAJOUKKUEEN MAALIVAHTI VS U19 99-TYTTÖJEN MAAJOUKKUE MAALIVAHTI

Ira Moilanen-99 SB-Pro on pelannut nyt yhden Liigapelin ja kolme Liigatason treenipeliä ja hänen päästettyjen maalien keskiarvo näistä otteluista on 2.25. Teea Lehikoinen-97 ÅIF on pelannut kahdeksan Liigaottelua 5.88 päästetyn maalin keskiarvolla. Vastakkain keskiviikkona kaksi nuorta ja lupaavaa maalivahtia!

TOIMITUKSEMME OMA ARVIO TÄSTÄ OTTELUSTA ON, ETTÄ PRO PITÄÄ YLLÄ HYVÄÄ TEMPOA KARVAAMALLA JA NOPEALLA PELIN AVAUKSELLA. ÅIF OMASSA PELISSÄÄN PYRKII TUKKIMAAN KESKIKENTTÄÄ JA YRITTÄÄ PÄÄSTÄ PALLON KANSSA TURVALLISESTI POIS OMALTA ALUEELTA. SELKEISTÄ ALKUASETELMISTA JA PAIKALLISOTTELUN TUNNELMASTA HUOLIMATTA PRO TULEE OTTAMAAN PISTEET MUKAANSA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa