UUTINEN | SB-PRO

11.12.2017

E-Tytöt kilpasarjaan kevätkaudeksi

Syyskaudella e-tyttöjen sarjassa pelattiin kolmessa lohkossa ja jokaisessa lohkossa oli viisi joukkuetta. Sarjaan ei perustettu erikseen kilpa/haaste-sarjoja vaan jokainen joukkue pelasi samaa sarjaa. Kevät kauden pelit määräytyvät syyskauden lohkosijoituksen mukaan. Lohkon voittaja ja lohkojen kaksi parasta toiselle sijalle sijoittunutta joukkuetta pääsevät kilpasarjaan.  Heikoin toiselle sijoittunut joukkue, kolmannelle paikalle sijoittuneet joukkueet ja lohkojen paras neljännelle sijoittunut joukkue ylempään haastesarjaan ja muut joukkueet alempaan haastesarjaan.

E-tyttömme pelasivat loistavan syyskauden kärsittyään vain kaksi tappiota ja ne molemmat tulivat lohkoykköselle PSS joukkueelle. Ensimmäinen ottelu oli murskatappio mutta toinen oli tasainen ottelu ja aivan lopussa ottelu ratkesi PSS:n hyväksi muutaman maalin eroon.

Viime kaudella e-tytöt ylsivät ylempään haastajasarjaan ensimmäisen syyskauden jälkeen mutta nyt toisena vuotena pääsivät kilpasarjaan mukaan. Loistava saavutus näin tuoreelta joukkueelta, jonka kehitys on ollut huimaa koko vuoden ja uudet tytötkin ovat päässeet mukaan toimintaan hienosti.

Kilpasarjassa tänä vuonna pelaavat SB-Pro:n lisäksi:

EräViikingit Sininen Helsinki
SC Hawks Helsinki
Light Iron Pornainen
PSS Hearts Porvoo

Kaikki muut paitsi EräViikingit ovat tytöille tuttuja joukkueita sarjaan lähdettäessä.

Onnittelut joukkueelle hienosta saavutuksesta ja ei muuta kuin kovaa harjoittelua ja verkot tötterölle kevätkaudella!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa