UUTINEN | SB-PRO

10.12.2017

SB-Pro – EräViikingit Sininen 5-8

Kuudennen kierroksen pelit pelattiin Vantaalla Campo Centerissa. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli EräViikingit Helsingistä. ErVi aloitti pelin vahvasti ja saikin heti alkuun luotua maalipaikkoja. Ajassa  2.40 ErVi teki avausmaalin. Peli pyöri pääasiassa Pron päässä, mutta muutama tilanne saatiin aikaiseksi myös ErVin maalilla. Pro tasoitti tilanteeksi 1-1, kun ottelua oli pelattu viisi minuuttia. Ervi pääsi kuitenkin nopeasti taas johtoasemaan, lukemat 1-2. Erän lopussa Pro pääsi veivaamaan ErVin maalin takaa tasatilanteeseen 2-2. EräViikingit tekivät kuitenkin vielä ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla kaksi maalia. Erä päättyi tilanteeseen 2-4.

Toiseen erään molemmat joukkueet tulivat vahvasti. ErVi aloitti maalinteon, ensin lukemiin 2-5, sitten jo 2-6. Pro taisteli sitkeästi ja kavensi tilanteeseen 5-6. Pron harmiksi myös ErVi onnistui vielä toisen erän lopussa maalin teossa ja erä päättyi lukemiin 5-7.

Kolmannen erän alku oli vauhdikas. Peli kulki kentän päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. ErVi kolkutteli Pron tolppia, kunnes ajassa 38.13 onnistui saamaan pallon maaliin. Tilanne 5-8 jäi ottelun lopputulokseksi, kun kumpikaan ei enää onnistunut tekemään maalia.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA