UUTINEN | SB-PRO

10.12.2017

GrIFK – SB-Pro 7-3

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli sarjajohtaja Grani Kauniaisista. Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja neljännellä minuutilla Pro pääsi vetämään rangaistuslaukauksen Granin maaliin. Grani tasoitti ajassa 8.16 lukemiin 1-1 ja heti perään onnen kantamoisella johtoon 2-1. Ensimmäisen erän loppupuoliskolla molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja, mutta kumpikaan ei siinä onnistunut.

Grani aloitti toisen erän vahvasti ja teki ottelun kolmannen maalinsa ajassa 15.44. Prollakin oli pari tilannetta Granin maalilla, mutta palloa ei saatu maaliin. Ajassa 17.13 Pron epäonneksi pallo pomppi maalivahdin selän taakse ja Grani siirtyi jo 4-1 johtoon. Pro onnistui kaventamaan lukemiksi 4-2, mutta Grani tuli nopeasti ja kuittasi lukemiksi 5-2. Pro pelasi hyvin ja sai syötöt omille. Tytöt taistelivat Granin maalilla, luoden tilanteita yksi toisensa jälkeen. Pro ei onnistunut kuitenkaan maalin teossa. Ajassa 25.47 Grani teki maalin, tilanne 6-2. Toisen erän viimeisellä minuutilla Grani nousi nopeasti hyökkäykseen ja onnistui päättämään toisen erän lukemiin 7-2.

Kolmannen erän ainoasta maalista vastasi Pro heti erän alkuun. Tilanne 7-3. Kolmas erä oli vauhdikas ja tapahtumia täynnä. Erän lopussa Pro pääsi yrittämään jo toisen kerran ottelussa rangaistuslaukausta. Grani vaihtoi kiireesti kylmän maalivahdin rankkaria vastaanottamaan ja onnistui pitämään lukemat 7-3. Viimesekunneilla pro otti vielä aikalisän ja pelasi viimeiset minuutit kuudella kenttäpelaajalla. Maaleja  ei kuitenkaan enää tullut ja ottelu päättyi Granin 7-3 voittoon.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa