UUTINEN | SB-PRO

09.12.2017

Naisten MM-Finaali ennakko

9.12 lauantai YLE TV2 Klo: 18.00 Ruotsi – Suomi

MM-Kisojen yhdeksäs ja viimeinen Finaalipäivä. MM-Kisoissa ottelutahti on todella kova ja sellainen mihin ei kukaan ole missään varmasti tottunut. Finaalijoukkueista Ruotsi pelaa kuudennen ottelunsa yhdeksän päivän sisään ja Suomi pelaa kuudennen ottelunsa kahdeksan päivän sisään. Nyt kummankin perus- ja lajikunto tulevat esille.

Finaalin Suomi teemat:

⇒ Voittoon Suiomi tarvitsee kisojen parhan pelinsä!

⇒ Maalinteko Ruotsia vastaan on vaikeaa, tarvitaanko Ruotsin voittamiseen nollapeli?

Kuva IFF: Tiltu ”Jonglööri” Siltanen #35 Suomi

Toimituksemme veikkaa, että ”Tirehtööri” Siltanen pelaa Ruotsia vastaan Suomen maalissa. Tiltu Siltaselta vaaditaan huippupeli etukäteen ylivoimasta vastustajaa vastaan. Mutta, jos joku, niin Tirehtööri Siltanen pystyy siihen!

Maalinteko Ruotsia vastaan on todella vaikeaa. Varsinkin, jos ja kun Suomen avauspelaaminen on edellisten pelien tapaan todella hidasta. Hidastelu Ruotsia vastaan pallollisessa pelissä tarkoittaa useita pallonmenetyksiä liikkeellelähdöissä ja Suomen rakentamat maalipaikat ovat todella niukassa.

Suomen positiivinen ja hyvä joukkuehenki saattaa nousta Suomen vahvuudeksi. Odotammekin, että pelin edetessä Ruotsi menee kipsiin, kun onnistumisia ei tule odotettuun tapaan. Silloin Suomi nousee kuskin paikalle!

TOIMITUKSEMME OMA ARVIO PELEISTÄ ON, ETTÄ FINAALISSA SUOMI TEKEE ENEMMÄN KUN PARHAANSA JA TULEMME NÄKEMÄÄN KAIKKIEN AIKOJEN KOVIMMAN SUOMALAISEN URHEILUSUORITUKSEN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa