UUTINEN | SB-PRO

05.12.2017

LATVIA – SUOMI Bratislavan otteluraportti

4.12 Latvia – Suomi, 1-12 (0-4, 1-4, 0-4)

MM-Kisojen neljäs kilpailupäivä, Suomelle ja Latvialle kyseessä oli kisojen kolmas ja viimeinen alkusarjan ottelu. Suomi on voittanut alkusarjassa Tsekin 5-1 ja Norjan 10-1. Latvia on hävinnyt molemmat ottelunsa Norjalle 3-2 ja Tsekille 8-3.

Ottelun Suomi-teemat olivat:

⇒ Tiltu ”Jonglööri” Siltanen jälleen lähes ohittamaton!
⇒ Kujalat Ketju jälleen neljä maalia, Kallu 2+0!
⇒ Oliko Kujalat ketju Suomen tehokkain viisikko alkusarjassa?
⇒ Voisiko Tiltu auttaa ykkösketjua maalinteko ongelmissa?
⇒ Onko Denisa Ratajovan MM-kisat ohi?

Kuva IFF: Karoliina Kujala, Suomi #19 ”Kallu” viimeisteli jälleen kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen

Suomi Naisten tehot: Katri Luomaniemi 1+3, Karoliina Kujala 2+1, Veera Kauppi 3+1, Jenna Saario 1+1, My Kippilä 0+2, Laura Manninen 1+1, Mira Wickman 1+0, Kristiina Kauppila 0+1, Nina Rantala 1+0, Ella Alanko 1+0, Hanna Sipiläinen 0+1, Mia Karjalainen 1+1

Maalivahtien torjunnat: Tiltu Siltanen Suomi 11 ja Latvia 27

Katsojia: 243

Suomen parhaana pelaajana palkittiin Kujalat Ketjun sentteri Katri Luomaniemi, tehoilla 1+3

Tilastot: http://iffwfc.org/ottelukooste.asp?sarjaId=35&ottelu_id=1496834039

Ottelun kuvat: www.flickr.com/photos/salibandyliiga/27058166639/in/album-72157689957000024/

Kuva IFF: Kujalat ketju, Elina Kujala #18, Latvia ottelu oli ”Ellun” 126 maaottelu, tehoja on kertynyt upeat 102 tehopistettä

KUJALAT KETJU JATKAA TEHOKKAANA – JÄLLEEN NELJÄ MAALIA

Kujalat ketju: Kristiina Kauppila/2.erä puolivälistä eteenpäin Sanni Nieminen-Katri Luomaniemi-Karoliina Kujala, Elina Kujala-Laura Manninen olivat jälleen tehokkaita. Tämä ketju on ollut Suomen tehokkain viisikko alkusarjassa.

Veera Kaupin johtama viikko, Veera-Mira Wickman-Jenna Saario, Mia Karjalainen-My Kippilä on ollut myös lähes yhtä tehokas.

Suomen ykköskentällä Nina Rantala-Ella Alanko-Eliisa Alanko, Minna Kallio/Silja Eskelinen-Hanna Sipiläinen, on ollut koko ajan todella huonoa tuuria maalinteon suhteen. Suurimmat syylliset heidän tehottomuuteen ovat olleet Bratislavan hallin tolpat ja ylärimat. Nämä punaiset raudat ovat torjuneet monta hyvää maalinteko yritystä hyvin eleettömästi, sijoittumalla meidän kannalta huonosti.

KEHOITAMME YKKÖSKETJUA KÄYTTÄMÄÄN APUNA ”MATKANJOHTAJA” SILTASEN LÄMPIMIÄ SUHTEITA MAALIKEHIKKOIHIN

Toimituksemme ehdottaa, että Tiltu voisi käydä juttelemassa näille maalikehikoille, jotta meidän ykkösnyrkki saadaan myös kunnolla tehoille. Ja teille jotka, ette vielä ole huomanneet, niin maalikehikot ovat ”Dolin” jälkeen Walpurin parhaat kaverit ja nyt voisi olla juuri oikea aika alkaa käyttää näitä suhteita koko joukkueen hyväksi.

Kuva IFF: Tiltu Siltanen, Suomi #35, ”Tirehtööri” oli myös tänään lähes ohittamaton, kahden pelin jälkeen on hänen päästettyjen maalien keskiarvoon yksi

Kuva IFF: Keskellä Denisa Ratajova Tsekki, kuvassa näkyy oikeassa takareidessä vahva side, kun hän jätti tänään pelin kesken

Tsekkiläinen puskaradion tasoinen tietotoimisto vahvistaa Dolin takareiden loukkaantumisen, mutta ei vielä pysty sanomaan vamman vakavuutta.

SUOMI OTTI ODOTETUSTI ALKUSARJAN KOLMANNEN VOITTONSA  JA VOITTI NÄIN OMAN LOHKONSA. SUOMEN VASTUSTAJA PUOLIVÄLERIIN TULEE 5.12 TIISTAINA PELATTAVASTA SAKSA-SLOVAKIA PUOLIVÄLERIEN KARSINTAOTTELUSTA. TOIMITUKSEMME PITÄÄ KOTIKISOJA PELAAVAA SLOVAKIAA SELVÄNÄ ENNAKKOSUOSIKKINA TÄHÄN OTTELUUN.

7.12 torstaina Klo: 18:00 YLE TV2 MM-Puolivälierä SUOMI – SLOVAKIA/SAKSA

SB-Pro toivottaa kaikille erinomaista Itsenäisyyspäivää ja onnittelee samalla 100-v. Suomea

ps. Huomenna 6.12 klo 14 Maaniittu, SB-Pro – Koovee, vapaa pääsy

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa