UUTINEN | SB-PRO

04.12.2017

SUOMI – NORJA Bratislavan otteluraportti

2.12 Suomi – Norja, 10-1 (4-1, 3-0, 3-0)

On MM-Kisojen kolmas kilpailupäivä. Suomelle ja Norjalle kyseessä on kisojen toinen ottelu. Suomi voitti avausottelussa Tsekin 5-1 ja Norja teki omasta avausottelustaan trillerin voittamalla lopulta Latvian 3-2.

Ottelun Suomi-teemat olivat:

⇒ Pallollisen pelin nopeus oli liikaa norjalaisille, seitsemän maalia viimeisteltiin suoraan syötöstä!

⇒ Kujalat Ketju jälleen neljällä maalilla Suomen tehokkain viisikko!

⇒ Elina Kujala 2+2, Karoliina Kujala 1+0!

 

Kuva IFF: Karoliina Kujala, Suomi #35 ”Kallu” viimeisteli jälleen maalin, upean syöttöketjun päätteeksi

Suomi Naisten tehot: Elina Kujala 2+2, Veera Kauppi 4+1, Jenna Saario 1+1, Karoliina Kujala 1+0, Laura Manninen 0+1, Kristiina Kauppila 0+1, Nina Rantala 0+1, Ella Alanko 1+0, Silja Eskelinen 1+1,

Maalivahtien torjunnat Suomi 9 ja Norja 19

Katsojia: 434

Suomen parhaana pelaajana palkittiin Veera Kauppi, tehoilla 4+1

Tilastot: http://iffwfc.org/ottelukooste.asp?sarjaId=35&ottelu_id=1496833984

Ottelun kuvat: https://www.flickr.com/photos/iff_floorball/albums/72157690465636825/with/23944295607/

Kuva IFF: Elina Kujala Kujala Suomi #18, Norja ottelu oli Ellun 126 maaottelu, tehoja kertyi 2+2

PALLOLLISEN PELIN NOPEUS OLI LIIKAA NORJALAISILLE – SEITSEMÄN MAALIA SUORAAN SYÖTÖSTÄ

Pelin henki oli, että Norja luopui keskikentästä helposti ja tyytyi vain puolustamaan. Norjalaisten liikkuminen puolustuksessa oli auttamatta liian hidasta ja Suomi sai pyörittää palloa, ihan miten halusi!

Suomen pallollisen pelin nopeus nousi ajoittain todella kovalle tasolle, osoituksena tästä on suuri määrä suoraan syötöstä viimeisteltyjä maaleja, sekä useat yhden kosketuksen syöttöketjut hyökkäyspään hyökkäyksessä.

KUJALAT KETJU SUOMEN PARAS – NELJÄLLÄ MAALILLAA

Kujalat ketju: Kristiina Kauppila-Katri Luomaniemi-Karoliina Kujala, Elina Kujala-Laura Manninen/ 3.erä Silja Eskelinen oli Suomen tehokkain kentällinen.

Kaksi tämän ketjun maaleista tuli puolustaja Elina Kujalan noustua ”vasemmalle B-pisteelle”, josta hän laukoi suoraan syötöstä pallon maaliin. Näistä jälkimmäinen oli todella upea taidon näyte ”Ellulta”, kun hän latasi leftin pelaajalle vaikeasta oikealta tulevasta poikittaisesta syötöstä, kovan vedon maalin kattoon.

Kaksi maalia syntyi, kun Elina Kujala oli noussut taas ”vasemman B-pisteen” tuntumaan ja jatkoi saamansa syötön poikittain keskustaan parhaaseen sektoriin, josta ensimmäisellä kerralla Karoliina Kujala viimeisteli suoraan syötöstä ja toisessa maalissa Silja Eskelinen käytti samoja askelmerkkejä, sekä viimeistely tapahtui jälleen suoraan syötöstä.

Kuva IFF: Tiltu Siltanen, Suomi #35, Walpuri oli eilen huilivuorossa ja oletettavasti taas tänään pelivuorossa.

SUOMI OTTI ODOTETUSTI ALKUSARJAN TOISEN VOITTONSA JA VAHVISTI OTETTAAN LOHKON YKKÖSPAIKASTA. MAANANTAIN LATVIA OTTELUUN SUOMI LÄHTEE TAAS SELVÄNÄ ENNAKKOSUOSIKKINA!

VINKKI: Kannattaa seurata kotijoukkue Slovakian pelejä, koska se on Suomen todennäköinen puolivälierä vastustaja. Slovakia on ollut jo parin vuoden ajan lähes Tsekin tasoinen joukkue ja nyt kotikisat ovat siivittäneet heidät kovaan lentoon, sillä ovat puhtaalla pelillä kolmen alkusarjan ottelun jälkeen, maalierolla 43-6!!! Tiistaina 5.12 Puolivälierien karsinnoissa Slovakia kohtaa Saksan tai Puolan.

4.12 maanantaina Klo: 14:50 YLE TV2 LATVIA – SUOMI

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa