UUTINEN | SB-PRO

04.12.2017

Naisten treenipeli SB-Pro – Koovee

6.12 Suomi 100-vuotta Itsenäisyyspäivänä Klo:14.00 Maaniittu!

Liiganaisten MM-Kisatauon neljäs treenipeli pelataan keskiviikkona Maaniitussa. Tämä on Kooveen ja SB-Pron kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen. Voitot ovat 1-1 ja luonnollisesti molemmat ovat MM-kisakiireiden vuoksi liikkeellä ilman ykkösketjun hyökkääjiä.

LIIGASSA KOOVEE JA SB-PRO OVAT TASAPISTEISSÄ – TAMPERELAISET EDELLÄ KOLME MAALIA PAREMMALLA MAALIEROLLA

Itsenäisyyspäivän Pro-teemat:

⇒ Voivatko asetelmat olla ennakkoon enempää tasaisemmat?
⇒ Kummalla  riittää paremmin leveyttä kolmeen viisikkoon, kun Kujalat ja Kaupit ovat poissa?
⇒ Mitataanko nyt maalivahti Ira Moilasen todellinen taso?
⇒ Pelataanko Liigatason salibandyä viimeisen kerran Maaniitussa?

Kuva Esa Takalo: Minna Tuovinen SB-Pro #28 ja Henriikka Keinänen Koovee #10

MOLEMMILLA ON POISSAOLOJA MM-KISAKIIREIDEN VUOKSI – RIITTÄÄKÖ LEVEYS KOLMEEN VIISIKKOON

Odotamme huippupelaajien poissaolon näkyvän ehkä molemmilla joukkueilla maalintekopuolella, nyt on siis mahdollisuus uusilla maalintekijöillä antaa näyttöjä osaamisestaan. Kummassakin seurassa tehdään laadukasta juniorityötä ja näillä taustalla kasvamassa olevilla junioripelaajilla varmasti paikataan nyt poissaoloja.

Kuva Esa Takalo: Heini Haapalahti SB-Pro #55 ja Johanna Homi Koovee #18

IRA MOILANEN ON PÄÄSSYT MM-TAUON AIKANA HYVIN SISÄLLE LIIGARYTMIIN

Ira pelaa keskiviikkona maalissa ja hänellä on varmasti iso näytönhalu, kun pääsee pelaamaan Liigan kärkijoukkuetta vastaan. Oman lisäjännityksen hänen tekemiseen tekee varmasti myös se, että nyt hänellä on hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä maajoukkueen suuntaan, sillä Kooveen päävalmentaja Tiina Rönning on U19 tyttöjen maajoukkueen valmennustiimissä. U19 tyttöjen MM-kisat ovat keväällä Sveitsissä.

Kuva Esa Takalo: Emma Itänen SB-Pro #77, kenen längistä kärkiveiviä koitetaan tällä kertaa?

NYT ON EHKÄ VIIMEINEN MAHDOLLISUUS NÄHDÄ LIIGATASON SALIBANDYÄ MAANIITUSSA!

Klaukkalassa Arkadian uudesta salista on ilmoitettu erilaisten tarkastuspäivien lähestymisestä, tarkoittanee siis sitä, että Arkadiaan pääsy lähenee hiljalleen, mutta  vielä ei varmuudella tiedetä, milloin halli on lopulta valmiina.

Nyt tällä tietoa pelataan viimeisen kerran Liigatason salibandyä Maaniityssä, koska seuraavat mahdolliset treenipelit ovat Liiganaisilla ensi kesänä ja jos Arkadia ei silloin ole vielä valmiina, niin on tapahtunut jotain todella erikoista ja odottamatonta.

MOLEMMAT JOUKKUEET OVAT TUNNETTUJA PELITAVASTA, JOSSA VAUHTIA ON AJOITTAIN SATA JA JÄRKEÄ NOLLA. TOIMITUKSEMME ODOTTAAKIN, ETTÄ HALLIIN SAAPUU MUKAVASTI KATSOJIA TÄYDENTÄMÄÄN OTTELUN TUNNELMAA! 

OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA KESKIVIIKKONA 6.12 KLO:14.00 MAANIITTUUN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA