UUTINEN | SB-PRO

01.12.2017

Otteluraportti SB-Pro – ÅIF

30.11, SB-Pro  – ÅIF

1.peli SB-Pro – ÅIF 5-0              2.peli SB-Pro – ÅIF 2-0             3.peli SB-Pro – ÅIF 2-1

Liiganaisten MM-Kisatauon treenipelijakson kolmas ottelu pelattiin torstaina Maaniitussa. Kolmen erän tilalla, pelattiin kolme 20min ottelua. Jokaisessa ottelussa oli jaossa kaksi pistettä. Ja odotusten mukaisesti nähtiinkin kolme hyvä vauhtista Liigatason ottelua ja kaksi todellista loppukiriä! Pisteet tällä kertaa SB-Prolle 6-0.

⇒ SB-Pron kaikki kolme viisikkoa onnistuivat jälleen maalinteossa!

⇒ Pitikö ”Jäätelötehtaan naiset” pään kylmänä Pron kuumassa prässissä?

⇒ Ira Moilaselle kaksi nollapeliä!

⇒ Miten ottelussa näkyi kolme erillistä peliä?

⇒ Mihin SB-Pron valmennus oli tällä kertaa tyytyväinen?

Maalikooste: https://youtu.be/t1hajvJUnjw

SB-Pro Liiganaisten tehot: Marjut Kinnunen 3+0, Heidi Lirkki 0+3, Laura Hietamäki 2+0, Heini Haapalahti 0+2, Mirja Hietamäki 1+0, Minna Tuovinen 1+0, Jenni Torkki 1+0, Juulianna Sotala 1+0, Terhi Talvitie 0+1 Marianne Kinnunen 0+1, Emmi Lindh 0+1

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Marjut Kinnunen SB-Pro ja Veera Simola ÅIF

Palkintoraadissa istui Joni Kokkonen, Salibandyerotuomari ja ex- M-Team 

 

 

Kuva Päivi Kotajärvi: Mirja Hietamäki SB-Pro #33, Hanssonit ketjun ja vastustajien pelkäämä kärkikarvaaja!

KOLME  YHDEN ERÄN OTTELUA YHDEN KOLMEN ERÄN OTTELUN SIJAAN – MITEN TÄMÄ KÄYTÄNNÖSSÄ NÄKYI

Ensimmäinen peli meni selvästi 5-0 SB-Prolle ja sen pelin loppuun ei saatu aikaan jännitettä voittajasta. ÅIF haki kyllä vimmatusti loppuun asti onnistumisia ja sitä kautta parempaa fiilistä toiseen peliin.

Toinen peli alkoi 0-0 tilanteesta ja se oli jo iso muutos normaaliin tapaan laskea maaleja. Ja näin ollen teki ottelusta mielenkiintoisemman. Toisen ottelun lopussa tilanne oli 2-0 Prolle, ÅIF yritti kavennusta ilman maalivahtia ja sai näin aikaan hyvän loppukirin.

Kolmaserä alkoi taas tilanteesta o-o, mikä tuntu oudolta, koska Pro oli tehnyt jo seitsemän maalia. Mutta ottelun kannalta jännitys säilyi loppuun asti ja saatiin loppuun taas kunnon loppukiri yritys, kun ÅIF tilanteessa 1-2 yritti jälleen kavennusta kuudella viittä vastaan.

Yhteen vetona tästä pistelaskutavasta voidaan todeta, että normaalilla tavalla ei olisi tullut mitään jännittävää loppukiriä, nyt niitä oli kaksi ja ottelun mielenkiinto säilyi läpi pelin, vaikka Pro onnistui murskaavasti ensimmäisessä pelissä!

Kuva Jarmo Koskela: Laura ”Boss” Hietamäki, SB-Pro #22 viimeisteli kaksi maalia ÅIF:n verkkoon!

SB-PRON KAIKKI KOLME KENTTÄÄ ONNISTUIVAT JÄLLEEN MAALINTEOSSA – LIRKIT TEHOKKAIMPANA

Lirkit: Heidi-Jaana- Marjut, Heini-Minna ketju viimeisteli yhteensä neljä maalia.

Hansonit: Laura-Marianne-Mirja, Emmi-Emma ketju viimeisteli yhteensä kolme maalia.

Mellit: Jenni-Melli-Terhi, Anu-Julle ketju viimeisteli yhteensä kaksi maalia.

Marjut Kinnunen, SB-Pro #11, Tehot 3+0 ja palkittiin SB-Prosta ottelun parhaana pelaajana.

JÄÄTELÖTEHTAAN NAISET PITIVÄT PÄÄN KYLMÄNÄ – PELIEN EDETESSÄ OPPIVAT PURKAMAAN PRÄSSIN

Pro pyrki läpi ottelun prässäämään korkealta vastustajaa. Ensimmäisessä pelissä ÅIF vielä opetteli pelin henkeä, mutta pelin edetessä oppivat purkamaan prässin. Ajoittain ÅIF pääsikin prässin alta hyvin nopeasti pois ja parhaat maalipaikat tulivatkin heille juuri näistä nopeista käännöistä syvältä omalta alueelta.

IRA MOILASELLE KAKSI NOLLAPELIÄ – PÄÄSTETTYJEN MAALIEN KESKIARVO OTTELUA KOHDEN 0,3333333

Ira on pääsemässä hyvään Liigarytmiin. NST pelissä kaksi päästettyä, PSS pelissä neljä päästettyä ja nyt yhteensä yksi päästetty maali. Tämä tarkoittaa todella kovaa 2,33 maalin keskiarvoa kolmesta ottelusta.

Kuva SB-Pro. Ira Moilaselta jälleen vakuuttava peli

PRON VALMENNUS TYYTYVÄINEN PALLOLLISEN PELIN MALTTIIN JA PALLOTTOMAN PELIN AKTIIVISUUTEEN

”Valittiin tälläkin kertaa hyvin haastava palloton pelitapa, tavoitteena oli haastaa itseään hiukan yltiöaktiivisella kokokentän puolustuspelillä ja siinä onnistuttiin. Osoituksena tästä nähtiin useita pallonriistoja syvällä vastustajan kenttäalueella ja omiin otettiin vain yksi maali.”

”Pallollisessa pelissä oltiin pääsääntöisesti hyvin kurinalaisia ja maltillisia, mikä näkyy hyökkäyspään syöttöketjujen pitenemisenä, varmoina liikkeelle lähtöinä omalta alueelta, huolellisina keskialueen ylityksinä ja hyökkäys alueella ei sorruttu hieromiseen, vaan laukausten määrä pysyi hyvänä.”

”ÅIF puolusti hyvin nopeat pelinkäännöt pois ja niitä emme tällä kertaa päässeet parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämään.”        

-Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Päivi Kotajärvi: Emma Itänen SB-Pro #77, Emma pujotti jälleen kärkiveivin kärkikarvaajan längistä!

SEURAAVAKSI VIIKONLOPPUNA SEURATAAN TIIVIISTI NAISTEN MM-KISOJA BRATISLAVASTA JA TREENIPELIT MAANIITUSSA JATKUVAT KESKIVIIKKONA, KUN LIIGAKAKKONEN TAMPEREELTA TULEE VIERAILULLE!

2.12 Lauantaina Suomi – Tsekki, YLE TV2 Klo: 16.55

3.12 Sunnuntaina Suomi – Norja, YLE TV 2 Klo: 16.55

4.12 Maanantaina Latvia – Suomi, YLE TV 2 Klo: 14.50

6.12 Keskiviikkona SB-Pro – Koovee, Maaniittu Klo: 14.00

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA