UUTINEN | SB-PRO

29.11.2017

Liiganaisten treenipeliennakko SB-Pro – ÅIF

TORSTAINA 28.11 KLO: 18.15 MAANIITTU, NURMIJÄRVI

On MM-kisatauon kolmannen treenipelin aika. Samalla testataan Suomen Cupin välierävastustajan tämän hetken kunto! Poikkeuksellisesti tällä kertaa pelataan yhden 60 minuutin ottelun sijaan kolme 2O minuutin ottelua.

Illan Pro-teemat!

⇒ Kolme 20 minuutin ottelua, nähdäänkö kolme jännittävää loppukiriä?  
⇒ SB-Pron ykkösketju  on MM-kisoissa, tilaa hyökkäysketjun verran uusille vastuunkantajille!
⇒ Paikallisvastustaja ÅIF on ensimmäistä vuotta Liigassa ja noussut heti Playoff joukkueeksi !

Kuva Päivi Kotajärvi. Lirkit ketjun hyökkääjät: Jaana Lirkki #8, Heidi Lirkki #12 ja Marjut Kinnunen #11

ENSIMMÄISEN VUODEN LIIGAJOUKKUE ÅIF ON MENOSSA PLAY OFFEIHIN – SUOMEN CUPISSA NELJÄN JOUKOSSA

Sipoossa ”Tötterö areenalla” on tehty vuosia oikeita asioita. Osoituksena tästä ÅIF on voittanut tällä kaudella heidän neljän pisteen pelin O2 Jyväskylää vastaan. Se riittää tällä hetkellä kahdeksanteen playoff-paikkaan.

Suomen Cupissa Jäätelötehtaan Naiset ovat kaataneet NST:n sekä O2 Jyväskylän ja näin ansainneet välieräpaikan. Arvonnoissa välierävastustajaksi tuli SB-Pro! Suomen Cupin välierä ÅIF -SB-Pro pelataan 6.1 Ingman areenalla Klo: 15.00.

YHDEN OTTELUN SIJAAN TÄSSÄ TREENIPELISSÄ PELATAAN KOLME OTTELUA 

Jokainen peli on 20 minuuttia ja jaossa on kaksi pistettä jokaisesta voitosta. Tasatuloksesta saa yhden pisteen. Odotamme näkevämme kolme loppukiriä! Tulostaulu nollataan luonnollisesti jokaisen pelin alussa, näin häviöllä oleva joukkue voi ottaa halutessaan jokaisen erän lopussa normaaleja suurempia riskejä.

Kuva Salibandyliiga: Ira Moilasen #99, tulemme näkemään ÅIF-pelissä SB-Pron maalilla

NYT TREENIPELIN HENGESSÄ UNOHDETAAN TURHAT JÄNNITYKSET SEKÄ MAILAN PURISTAMISET JA KUMPIKIN JOUKKUE TULEE ESITTÄMÄÄN KAUDEN PARASTA SALIBANDYÄ. NÄEMME VARMAAN MYÖS HYVÄÄ ”KULMAPAINIA”PAIKALLISPELIN HENKEÄ UNOHTAMATTA!

LIIGANAISTEN TÄLLÄ ERÄÄ VIIMEINEN TREENIPELI 6.12 KE KLO: 14.00 SB-PRO VS. KOOVEE, MAANIITUSSA

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa