UUTINEN | SB-PRO

28.11.2017

Otteluraportti SB-Pro – AC Haki A-pojat

SB-Pro -AC Haki, 5-7 (1-1, 2-4, 2-2), RL kisa 2-1

Maaniitussa nähtiin maanantaina todella kovatasoinen ja vauhdikas ottelu! Pojat olivat tällä kertaa niukasti parempia. Mira Wickman ratkaisi rankkarikisan Prolle.

Alla linkissä MM-Kisapelaajien tunnelmia

Palveliko ottelu maajoukkue pelaajia MM-kenraalina?
⇒ Mira Wickman Kais Mora, viimeisteli MM-kisoihin kuntoaan SB-Pron kanssa! 
⇒ Olivatko SB-Pron kaikki kolme viisikkoa jälleen maalinteossa?
⇒ Kumpi oli vahvempi erikoistilanteissa?

Kuva SB-Pro Liiganaiset ja AC Haki A-pojat

SB-Pro Liiganaiset tehot: Jaana Lirkki 2+0, Karoliina Kujala 0+1, Elina Kujala 0+1, Emma Itänen 0+2, Heidi Lirkki 1+0, Mira Wickman 1+0, Marianne Pohjonen 1+0, Marjut Kinnunen 0+1, Mirja Hietamäki 0+1, Jaana Lirkki 2+0, Melina Rissanen 1+0.

RL kisassa Mira Wickman kaksi maalia.

AC Haki tehot: Anton Virmanen 0+4, Antti Ek 2+0, Niko Maaranen 2+0, Atte Grönlund 1+1, Sami Järvinen 1+0, Carlos Friman 1+0, Niila Goman 0+1.

RL kisassa Antti EK yksi maali.

Ottelun kuvat Päivi Kotajärvi:

https://1drv.ms/a/s!AsuSBWD4uTlQiG6vdXPxAWopl1On

SB-PRON JA KAIS MORAN SUOMALAISET MAAJOUKKUEPELAAJAT VIIMEISTELIVÄT KISAKUNTOA

Elina Kujala, Karoliina Kujala ja Tiltu Siltanen SB-Prosta, sekä SB-Pron kasvatti, nykyään Kais Moraa edustava Mira Wickman palasivat sunnuntaina Dubaista maajoukkueen viimeistelyleiriltä  eli ”Aurinkoleiriltä”. Karoliina Kujala kertoi leirin olleen urheilullisessa mielessä hyvin onnistunut ja sisälsi uusia mielenkiintoisia kokemuksia, mm. safari ja vesipuisto olivat olleet parhaasta päästä. Nämä yhteiset kokemukset auttavat varmasti joukkueen ryhmäytymisessä.

Pelissä poikia vastaan näkyivät jo ”Aurinkoleirin” tulokset. Maajoukkuuen pelaajista paistoi ulospäin peli-ilo ja terävyys, jotka tulivat hyvin esille. Tsemppiä kisoihin!

Kuva Päivi Kotajärvi: Karoliina Kujala, SB-Pro #19

POJAT TARJOSIVAT TODELLA HYVÄN PELIN NAISILLE – ANSAITTU VOITTO POJILLE

Poikien laukaisuvoima ja kantit keskustaan ratkaisivat voiton pojille. Pro puolusti pääsääntöisesti hyvin vaarallisiksi tiedetyt poikien kantit keskustaan, mutta muutama laukaus päästettiin virittämään ilman kunnon häirintää ja näistä pojat rankaisivat Liigajoukkuetta.

Pelin edetessä Naiset tottuivat poikien tarjoamaan normaalia nopeampaan tempoon. Pron pelissä alettiin näkemään enemmän oman pelin elementtejä. Pro piti palloa enemmän, hyökkäyksiä päätettiin laukauksiin ja tilanteenmukaista karvausta ylhäältä toteutettiin useammin, sekä rohkeammin. Ottelun loppuun asti näytti siltä, että Pro nousee vielä taistelemaan voitosta.

Kuva Päivi Kotajärvi: Juulianna Sotala #70, Mira Wickman #88, Melina Rissanen #66 ja Elina Kujala #18

SB-PRO HALLITSI KAIKKI ERIKOISTILANTEET – AV -YV -RL

Pojat saivat ajassa 32min, 2 minuutin ylivoiman, tilanteen ollessa 1-4. Pron alivoma nelikko herätti vakuuttavalla taistelulla Naiset todelliseen takaa-ajoon. Sillä ensin pojat nollattiin alivoimalla ja heti jäähyn päätyttyä Pro iski nopeat kaksi kavennusosumaa.

Pron kaikki viisikot onnistuivat jälleen maalinteossa: Kujalat olivat tällä kertaa tehokkaimpana kahdella maalilla, Lirkit ja Hansonit onnistuivat kertaalleen, sekä YV viisikko kertaallen sekin.

ILLAN ERIKOISET!

Ja näyttävän YV-maalin SB-Pro tekikin. Pelattiin kolmatta erää, kun Pro pääsee ylivoimalle, ensin poijat pistetään ”pesukoneeseen ja linkouksen”  päätteeksi Karoliina Kujala heitti päädystä lättysyötön maalin eteen nousseelle Jaana Lirkille, joka viimeisteli näyttävän osuman ilmasta ja suoraan syötöstä. Rankkarikisassa Mira Wickman näytti parasta osaamistaan ja viimeisteli kaksi maalia hallittujen harhautuksien päätteeksi.

Illan erikoisuutena voidaan mainita tilanne, jossa Pro pelasi ilman maalivahtia ja kentällä oli samaan aikaan kolme sisarusparia. Uskaltaisi ehkä väittää tilanteen olevan lajissaan maailmanennätys tai ainakin Suomen ennätys.

KIITOKSIA AC HAKIN POJILLE KOVASTA REHDISTÄ PELISTÄ! NAISTEN LIIGAJOUKKUEEN TREENIPELIT JATKUVAT TORSTAINA 30.11 MAANIITUSSA KLO: 18.15, SILLOIN VASTAAN ASETTUU ÅIF SIPOOSTA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa