UUTINEN | SB-PRO

28.11.2017

C-Tyttöjen SM-sarja jatkuu lauantaina Askolassa

C-tyttöjen 4. sarjaturnaus on vuorossa tulevana lauantaina Askolassa PSS:n ollessa turnauksen järjestäjänä

Haastattelussa Jessica Luomakoski ja Minka Kosonen kertovat kuulumisia ennen turnausta ja pilailevat haastattelijan kustannuksella

Lauantain Pro-teemat!

⇒Löytyykö lauantaille se toivottu kolmen ehjän pelin suoritus?

⇒ Saako Pro “kotikentästä” hyödyn tällä kierroksella?

⇒ SB-Pro hakee tehoja tasaisesti kaikilta kentällisiltä!

Kuten  haastattelussa todetaan, niin nyt on tavoite pelata ehjät pelit!

Arkadian hallin myöhästyminen on vaikuttanut joukkueen valmistautumiseen pitkin kautta, salivuoroja on peruuntunut ja runsaat loukkaantumiset eivät ole helpottaneet valmennuksen tilannetta rakentaa joukkueen peliä valmiiksi. Niinpä lähes kaikissa otteluissa on ollut hyvien jaksojen ohella niitä heikompia jaksoja myös. Toisaalta tulokset ovat olleet joukkueen tavoitteiden mukaiset ja odotukset tulevalle viikonlopulle ovat korkealla. Joukkueen vahvuuksia on ollut kaikkien kentällisten tasainen suorittaminen ja siihen uskotaan Pro:ssa tälläkin kertaa.

Askola on tuttu paikka etenkin osalle Pron joukkuetta

Nyt Askolassa pelattava turnaus on etenkin osalle Pron joukkuetta todella tuttu jo useiden vuosien takaa ja antaa ehkän pienen kotiedun, mikä näkyy toivottavasti myös kannustuksessa. Myös lyhyt matka peleihin on etu ja ainakaan matkaväsymyksen piikkiin ei tällä kertaa voida kätkeytyä. Iltapäivän vastustajista TPS on mielenkiintoinen ryhmä Turusta ja ottelusta on varmasti tulossa tiukka ja vähämaalinen. Emilia Kurpan johdattama TPS kasvaa koko ajan sarjan edetessä ja joukkue taistelee tiukasti paikasta kahdeksan joukkoon runkosarjassa. Päivän toinen vastustaja Steelers on kaikista joukkueista se tutuin ja tiedossa on jälleen taistelupeli, jossa pienet marginaalit ratkaisevat voittajan. Sarjan avausottelussa Pro oli niukasti vahvempi, mutta Steelers on myös parantanut peliään koko ajan sarjan edetessä.

Kuva SB-Pro. Mimosa Kauno pelaa Askolassa lähes kotikentällään

Päivän otteluiden “herkkupalana” PSS – SBS Wirmo

Päivä sisältää monta mielenkiintoista ottelua, mutta ehkä se ensimmäinen peli PSS:n ja Wirmon välillä on se mielenkiintoisin. Wirmo aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta joukkue on koko ajan parantanut peliään ja kotiturnaus Mynämäellä oli “Wirmottarilta” jo vakuuttavaa peliä. Vakuuttavasti pelanneen PSS:n kanssa on siis odotettavissa vauhdikas ja hyvätasoinen peli. Toisessa ottelussana Wirmo kohtaa Northern Starsin ja tässä Mynämäen tytöillä on taatusti paljon hampaankolossa kauden avauskierrokselta, toisaalta NS on pelannut erittäin tasaisesti ja hyvin koko kauden.

OLS ja Classic todella tärkeässä kohtaamisessa

OLS ja Classic taistelevat kumpikin viimeisistä jatkopaikoista ja ottelu on todella tärkeä molemmille, mikäli Classic voittaisi, niin piste-ero olisi jo neljä pistettä, ei liikaa, mutta kuitenkin jo merkittävä. Toisessa ottelussaan OLS kohtaa Eräviikingit ja tästä pelistä emme usko pisteitä Ouluun matkaavan. ErVi on myös parantanut selvästi kauden ensimmäisitä peleistä ja joukkueen “nuorisokentällinen” on ollut todella pirteä ilmestys. Classic ja TPS pelaavat todella tasaisen pelin, josta voittajaa on mahdoton ennakoida, helppoa todeta pelin olevan jälleen äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille.

Steelers ja Northern Stars järjestävät jälleen jännitysnäytelmän

Steelers ja NS tulevat jälleen pelaamaan ns. yhden maalin ottelun, jossa voittaja ratkaistaan vasta viimeisessä erässä, olisiko siis tasapelin vuoro kuitenkin tällä kertaa? O2 Jyväskylästä joutuu tällä kertaa liian tiukkaan kyytiin, joukkue parantaa pelejään, mutta EräViikingit ja PSS ovat niin kovia vastustajia, että pistetili ei aukene tällä kertaa. Toivotaan joukkueelta hyviä ehjiä suorituksia, joka auttaa tulevilla kierroksilla.

Kuva SB-Pro. Neea Mustolalle myös Askola Areena on tuttuakin tutumpi pelipaikka

SB-Pron C-tytöt toivottavat kaikille joukkueille hyviä lauantain pelejä ja näytetään jälleen kaikille katsojille, kuinka C-tyttöjen SM-sarjaa pelataan hyvässä hengessä ja taitavien joukkueiden pistäessä “kaikki peliin”. Pron pelit alkavat klo 16.15 ja klo 18.25.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA