UUTINEN | SB-PRO

27.11.2017

SB-Pro N2 2.div turnausraportti

26.11 TIGER SPORT AREENA, VANTAA

SB-Pro lähti Naisten kakkosdivarin neljänteen turnaukseen sarjakärkenä. Tällä kertaa molemmat ottelut olivat kärkikamppailuita. Vastaan asettuivat Kirkkonummen Rangers (4) ja AC Haki (2).

SB-Pro II-Rangers, 7-1 (1-0, 2-1, 4-0)

⇒ SB-Pron kaikki kolme viisikkoa onnistuivat maalinteossa!
⇒ Miina ”Pörssikärki” Veijanen, jälleen kovat tehot!
⇒ Vastustajan on yhdellä maalilla vaikea voittaa!
⇒ Turnauksen tuomareille iso kiitos, teitte hyvää duunia!

Kuva: Viivi Lehtimäki #44, Marika Aho #16, Jenni Santaluoto #3, Heidi Vasenius #72 ja Emmi Lindh #83

SB-Pro tehot: Miina Veijanen 3+1, Sini Heikkinen 1+0, Jenni Santaluoto 1+0, Juulianna Sotala 1+1, Heidi Vasenius 0+1, Emmi Lindh 1+0, Karoliina Uusikari 0+3.

Jannika Kiiski SB-Pro II 3+2+7=12 torjuntaa.

Rangers 8+4+7=19 torjuntaa.

TURNAUKSEN TUOMAREILLE KIITOKSET!  

Toimituksemme haluaa kiittää turnauksen tuomareita, Janne Häikiö, Timo Lehtinen ja Tomi Hirmasto! Teitte todella hyvää duunia. Linja oli normaalia naisten kakkosdiavari ottelua sallivampi, mutta ehdottomasti otteluita palveleva ja johdonmukaisesti linjattu, kiitos!

Kuva: Jannika Kiiski #1 ja Ira Moilanen #99, jakavat SB-Pro N2 joukkueen torjuntavastuun ja heidän päästettyjen maalien keskiarvo on todella kova 1,5

SB-PRO HAKI PERJANTAIN PIKKUJOULUISTA OIKEAN LATAUKSEN – JOUKKUEESSA VALLITSEE HYVÄ FIILIS

”Pikkujouluissa viritetty tunnelma näkyi iloisuutena ja positiivisena asenteena kentällä. Me lähdimme otteluun 2-2-1 korkealla karvauksella, joka toimiakseen vaatii hyvää liikettä. Me teimme töitä hyvin, kolmen ketjun voimin molempiin suuntiin ja sen ansiosta saimme viedä ottelua johtoasemassa alusta asti.”

”Avaus pelaamisessa oli haasteita, kun Rangers onnistu hyvin tukkimaan keskikentän, mutta siitä selvittiin.”

”Kolmannessa erässä turvattiin johtoasemaa, muutettiin karvaus korkeasta 2-2-1:stä korkeaan 2-1-2:een. Muutoksessa halusin toisen puolustajan lisää alemmas ja sentterin keskelle, laiturit jatkoivat korkealta avauspelin häirintää.”     – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

Kuva: Miina Veijanen #47, Jonna Nivala #49 ja Karoliina Uusikari #33

Miina johtaa pistepörssiä kuuden ottelun jälkeen tehoilla 10+2. Tasapisteissä kakkosena, vähemmän maaleja tehneenä on viimevuotinen M-Teamin Liigajoukkueen kapteeni, nykyään Ä-Lastia edustava Minttu Tuominen tehoilla 8+4. Nyt Veijaselle kertyi komeasti lisää tehomerkintöjä, kolmen maalin ja syötön verran.

SB-Pro II – AC Haki, 5-1 (1-0, 2-0, 2-1)

⇒ Viisi maalia, viisi eri maalintekijää!
⇒ Jälleen vain yksi päästetty maali!
⇒ Aktiivinen ote ja kolme tasaisen kovaa viisikkoa?

Kuva: Jasmin Jänkä #23, Minna Siukola #46, Emmi Lindh #83 ja Roosa Räsänen #86

SB-Pro tehot: Sini Heikkinen 0+1, Päivi Suihkonen 1+0, Tiia Ijäs 0+1, Roosa Räsänen 0+1, Viivi Lehtimäki 0+1, Jasmin Jänkä 1+0, Heidi Vasenius 1+0, Juulianna Sotala 1+0, Emmi Lindh 0+1, Jenni Santaluoto 1+0.

Ira Moilanen, SB-Pro II 0+3+3=6 torjuntaa

AC Haki 4+5+9=18 torjuntaa.

PRO HALLITSEE KOKOKENTÄN PUOLUSTUKSEN

”Taas lähdettiin 2-2-1 korkealla karvauksella liikkeelle, saatiin luotua hyvä tempo ja paine vastustajan pakeille. Suunnitelma toimi ja pallo saatiin karvattua nopeasti pois ja maalin ohella tolppia kolisteltiin alkuun ahkerasti. Tiedettiin, että vastustaja avaa keskeltä ja näihin avauksiin päästiin hyvin käsiksi.”

”Vastustaja oli kärkikamppailun veroinen hyvä porukka, mutta meidän puolustus on nyt niin kova, että sitä vastaan on vaikea iskeä maaleja, meidän kokokentän puolustuksessa laiturit tekevät hyvin töitä syvältä hyökkäysalueelta asti ja tekee vastustajan avaamisen todella vaikeaksi.”

”Kolmannessa erässä vastustajan korkea karvaus johti meidän jäähyyn ja pääsivät siitä rokottamaan kauden ensimmäisen meitä vastaan tehdyn ylivoimamaalin. Tuo maali menee minun piikkiin, kun sähläsin peluutuksen kanssa ja sitten maali tuli vaihtovirheen seurauksena.”

”Isossa kuvassa me oltiin tänään parempia ja ansaittiin voitot, koska meidän joukkue tekee töitä kovalla tasolla, isolla jalalla ja asenteella molempiin suuntiin.”

-Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

Tulokset ja sarjatauluko löytyvät alla olevasta linkistä:

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-divisioona-es-n2d-01/2765

N2 JATKAA VANTAAN TURNAUKSEN JÄLKEEN MUKAVASTI PIIKKIPAIKALLA! SEURAAVA TURNAUS PELATAAN 16.12 HANGON URHEILUTALOLLA JA VASTAAN ASETTUU KÄRKIKAMPPAILUUN SB VANTAA II JA SARJA JUMBO HAHY.

VIELÄ VIIMEINEN RUTISTUS ENNEN JOULUTAUKOA JA MENNÄÄN ANSAITUSTI SARJAKÄRESSÄ TAUOLLE!

Vielä muistutus!

Tiistaina 28.11.2017 Klo: 13:00, Suorana Salibandyliiton Facebook sivuilla.

Suomen Cupin välierien arvonnat!

www.facebook.com/salibandyliiga/

Mukana arvonnassa Koovee, Classic, ÅIF ja SB-Pro.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa