UUTINEN | SB-PRO

26.11.2017

Liiganaisten treenipeli SB-Pro – AC Haki A-pojat (99) 1.Div.

27.11 MAANANTAI JA MAANIITTU KLO: 18.15

Liiganaisten treenipelien vuorossa on kauden viides peli poikia vastaan. Näistä peleistä saldona on neljä voittoa. Nyt oletus on, että vastus kovenee pykälän verran aikaisempiin vastustajiin nähden.

⇒ Antaako Tiltu ”Tirehtööri” Siltanen Prolle mahdollisuuden pelata voitosta tässäkin pelissä? 
⇒ Kumpi on nopeampi, pelinopeudesta tunnetut Liiganaiset vai 18v pojat?
⇒ Kumpi vie kaksinkamppailut, A-pojat vai Liiganaiset?

Kuva AC Haki A-Pojat

PRON MAAJOUKKUE PELAAJILLE ”MM-KENRAALI”

Naisten maajoukkue palaa sunnuntaina Dubaista ja MM-Kisa reissu alkaa keskiviikkona. Eli SB-Pron maajoukkue pelaajilla on mahdollisuus osallistua tähän treenipeliin ja oletuksena on, että he haluavat käyttää tämän mahdollisuuden.

AC-Haki A-Pojat valikoitui vastustajaksi tähän otteluun, koska tähän kohtaan haluttiin pelinopeudeltaan haastava peli. Hakia vastaan on pelattu aikaisempinakin vuosina ja tiedetään heidän olevan taitava pallolliseen peliin panostava joukkue.

”Meidän puolustuspelinopeus ja pallollisen pelin nopeus pääsee nyt todelliseen testiin. Vastustajan pelaajat ovat yli 18 vuotiaita miehiä. Heillä voiman tuotto on selvästi erilaista, kun naisilla ja näin ollen ovat nopeampia liikkeissään. Meidän tuleekin reagoida ylinopeudella eli nopeammin, kun mihin olemme tottuneet, meidän tulee pelata joukkueena ja taktisesti fiksusti koko ajan hiukan edellä poikia.”   -Matti kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Anssi Koskinen: Ira Moilanen #99 juottaa Tiltu Siltasta #35, peli poikia vastaan tarkoittaa maalivahdille hikistä peliä

POJAT OLIVAT HETI KYSYTTÄESSÄ VALMIITA PELAAMAAN – ODOTTAVAT MIELENKIINNOLLA

”Isoja motivaatiopuheita ei tavinnut pitää, sillä joukkue oli heti valmis mielenkiintoiseen haasteeseen. Pojat tiesivät minkälaisesta pelistä olisi kyse, sillä ovat pelanneet joskus aikaisemmin Pron Liigajoukkuetta vastaan. Nöyrällä asenteella ja mielenkiinnolla olemme liikkeellä. Tulemme omassa pelissä keskittymään pallonhallinta peliin.”   -Sami Grönlund, AC Haki A-poikien päävalmentaja-

Kuva Anssi Koskinen: Anu ”Pommikone” Raatevaara, SB-Pro #20 on taas pienen ”loukin” jälkeen pääsemässä vauhtiin

TOIMITUKSEMME OMA ARVIO TÄSTÄ OTTELUSTA ON, ETTÄ NÄHDÄÄN ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN JA ENNÄTYKSELLISEN VAUHDIKAS PELI!

HUOM! TREENIPELIKALENTERIIN MUUTOS!

KESKIVIIKOLLE SUUNNITELTU ÅIF PELI SIIRTYY TORSTAILLE, ALKAMISAIKA SAMA KLO 18.15

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa