UUTINEN | SB-PRO

22.11.2017

Naisten Maajoukkue Dubaissa

Naisten Maajoukkue viimeistelyleirille Dubaihin

SB-Pron Liiganaisista Elina Kujala, Karoliina Kujala ja Tiltu Siltanen edustavat Suomea joulukuun MM-kisoissa Bratislavassa.

⇒ Onko vaarana, että joukkue joutuu Dubaissa tutustumaan paikallisen viranomaisen toimiin?
⇒ Voiko Dubaista selvitä ilman palovammoja?
⇒ Onko ripulia varten varauduttu?
⇒ Miten auringosta ja lämmöstä saadaan eniten irti?  

Kuva Salibandyliiga: Elina ”Ellu” Kujala #18

MM-Kisat alkavat Suomen osalta lauantaina 2.12 Pron kannalta mielenkiintoisella ottelulla Tsekkiä vastaan, sillä onhan  Tsekin paras pelaaja SB-Prossa pelaava Ellun ja Kallun ketjukaveri ja Tiltun kämppis Denisa ”Doli” Ratajova.

Kuva Juhani Järvenpää, vasemmalta oikealle: ”Kallu, Ellu ja Doli”

SEURATAAN MAAILMANMESTAREIDEN JALANJÄLKIÄ

Suomen miesten maailmanmestarit ovat käyttäneet ”lämpö- ja valoleiriä” tulosten valossa onnistuneesti ja nyt Naisten maajoukkue hakee menestystä samoilla askelmerkeillä. Dubaissa naiset tulevat kohtaamaan pieniä uusia haasteita, siellä naiset eivät saa kulkea kaupungilla yksin. Kaupungilla ei myöskään saa kulkea shortseissa tai hihattomassa paidassa. Näihin sääntöihin kannattaa siellä suhtautua vakavasti, muuten joukkueen taktiset viimeistelypalaverit siirtyvät nopeasti poliisiasemalle pidettäviksi ja keskustelut ovat ehkä jotain muuta kuin perinteisiä pelisuunnitelmia koskevia.

Kuva Salibandyliiga: Tiltu Walpuri Siltanen #35

Matkatoimiston ohjeen mukaan, vesijohtovesi on merivedestä puhdistettua ja juomakelpoista, joskin vieraan makuista. Juomavetenä on parempi käyttää pullotettua vettä, jota voi ostaa supermarketeista. Ainakin SB-Pron pelaajat käyttävät Bion3 lisäravinteita, joissa on mukana suoliston toimintaa tasapainottavat maitohappobakteerit, näin huoli matkaripulista on heidän kohdalta hoidettu ennaltaehkäisevästi.

Dubai sijaitsee Kravun kääntöpiirillä. Sen ilmasto on kuuma ja aurinkoinen. Leirisää näyttää siltä, että ilman aurinkovarjoa ei todennäköisesti selviä ilman palovammoja. Tarkoitus ei varmaan ole käyttää koko leiriaikaa myöskään auringonottoon suotuisasta säästä huolimatta.

Kuva Salibandyliiga: Karoliina ”Kallu” Kujala #19

JÄÄMME MIELENKIINNOLLA ODOTTAMAAN KUULUMISIA DUBAISTA JA VIIKONLOPPUNA ALKAVAT SITTEN TODELLISET PELIT JA VASTASSA HETI VAARALLINEN TSEKIN JOUKKUE DOLIN JOHDOLLA. TOIMITUKSEMME TOIVOO, ETTÄ MAAJOUKKUEEMME NAUTTII LÄMMÖSTÄ JA AURINGOSTA MEIDÄNKIN PUOLESTA JA LAUANTAINA SUOMI ELLUN, KALLUN JA TILTUN JOHDOLLA OTTAA TURNAUKSEN AVAUSVOITON. TSEKKI TEHKÖÖN PARI MAALIA VÄHEMMÄN JA MAALINTEKIJÄNÄ TIETYSTI HEILTÄ RATAJOVA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa