UUTINEN | SB-PRO

21.11.2017

C1-pojat kohti menestystä

SB-Pro C1 joukkue pelasi upeasti SSBL:n kilpasarjassa ja selvitti tiensä Etelä-Suomen Eliittisarjaan.

Kausi 2017-2018 aloitettiin aivan uudistuneella SB-Pro / SCH C1 yhteisjoukkueella. Joukkue perustettiin yhteisjoukkueena neljän joukkueen pelaajista kun Hyvinkään SCH:n , Vihdin Salisusien, Jokelan Kisan ja Nurmijärven SB-Pro:n C1 ikäisiä poikia yhdisti voimansa. Joukkueen yhteensovittaminen ja kokoaminen aloitettiin toukokuun lopussa. Kesä harjoiteltiin fysiikka painotteisesti ja joukkue myös leireili harjoitellen samalla. Pelaajia joukkueessa on tällä hetkellä 18.

Joukkue lähti SSBL:n Etelä-Suomen aluekilpasarjaan mittaamaan tasoaan. Kilpasarjassa joukkue pelasi hienosti ja nousi suoraan alueelliseen eliittisarjaan, josta parhaat pääsevät pelaamaan Divari ja SM-joukkueita vastaan käytäviä play-off pelejä. Kilpasarjan ainoa tappio koettiin EräViikingeille jonka kanssa ottelut menivät ristiin kun voitimme ensimmäisen keskinäisen ottelun. Olemme yhtenäinen joukkue, jolla on selvä suunta ja vauhdikas tyyli omassa pelaamisessa. Joukkueeseen mahtuu vielä muutama pelimies jota kiinnostaa kova eliittitason harjoittelu ja pelaaminen.

Joukkueen päävalmentajan toimii Heikki Ristamo, apunaan valmentaja Mika Kurppa, Harry Virtanen sekä maalivahtivalmennukseen enemmän keskittyvä Perttu Karivalo, joka hoitaa myös jojon ja rahurin tehtäviä.

Lisätietoja Perttu 040 5431539

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa