UUTINEN | SB-PRO

19.11.2017

Otteluraportti SB-Pro – NST

SB-Pro -NST 10-2 (3-0, 3–2, 4-0)

NST tuli otteluun fyysisellä kovalla asenteella, mikä näkyi kaksinkamppailuissa ja niiden loppuun asti pelaamisessa. Sitä huolimatta SB-Pro Liiganaiset eivät antaneet ”Nakkisormille” mahdollisuutta yllätykseen. Alusta saakka oli selvää, kumpi ottelun tulee voittamaan. 

⇒ Pron kaikki neljä ketjua onnistuivat jälleen maalinteossa!
⇒ Ira Moilasella vakuuttava esitys hänen kauden ensimmäisessä Liigapelissään!
⇒ Tehojen valossa maajoukkuepelaajien kunnon ajoitus on kohdillaan!
⇒ SB-Pro pyöritti erittäin näyttävää ylivoimapeliä ja oli tehokas myös alivoimalla!  

Kuvia ottelusta alla olevan linkin kautta

https://www.flickr.com/photos/salibandyliiga/albums/72157689393254434/with/3850110024/

Kuva Juhani Järvenpää, SB-Pron pelaajat: Karoliina Kujala TEHO sport, Anu Raatevaara, Elina Kujala ja Denisa Ratajova #24

SB-Pro tehot: Denisa Ratajova 2+2, Karoliina Kujala 2+1, Elina Kujala 1+2, Emma Itänen 0+2, Heidi Lirkki 1+0, Marjut Kinnunen 1+0, Anu Raatevaara 1+0, Laura Hietamäki 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Jaana Lirkki 0+1, Melina Rissanen 0+1, Hanna-Mari Uimonen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 12 ja NST Minna Paasu 22

Kuva JuhaniJärvenpää: Elina Kujala SB-Pro, Minna Paasu NST maalivahti

KAIKKI KETJUT ONNISTUIVAT MAALINTEOSSA – ”MAJUKETJU” KUJALAT TEHOKKAIMPANA

Pro pelasi ottelussa kaikkien 18 kenttäpelaajan voimin. Melissa Rissanen ja Terhi Talvitie olivat parina hyökkääjien rotaatiossa ja Juulianna Sotala kiersi heidän mukana puolustuksessa, he pelasivat ottelun aikana kaikissa kolmessa hyökkäysketjussa ja onnistuivat tässä haastavassa roolissa, tekemään myös yhden maalin. Tällä kertaa voidaankin sanoa, että kaikki neljä ketjua onnistuivat maalinteossa.

Kuva Juhani Järvenpää, S-Pro: Denisa Ratajova #24 ja Karoliina Kujala TEHO sport

Maajoukkueen pelaajista koostuvan hyökkäysketjun ”Doli–Ellu-Kallu” tehot ovat tällä hetkellä kohdillaan ja sehän tarkoittaa hyvää lähestyviä MM-Kisoja ajatellen. Kujalat viisikko hallitsee pelin kaikki osa-alueet. He tekevät todella paljon töitä karvauksessa ja usein syvällä vastustajan päädyssä. Ketju avaa peliä nopeasti tai sitten hitaan pallonhallintapelin kautta.

SB-Pro pelasi erittäin näyttävää ylivoimapeliä, jossa pallo liikkuu ja ratkaisuyrityksiä tulee sopivasti. Nyt toisesta ylivoimasta onnistuttiin myös viimeistelemään maali Heidi Lirkin toimesta näyttävän syöttöketjun päätteeksi.

Alivoimalla Laura ”Boss” Hietamäki teki näyttävän suosituksen viimeistelemällä alivoimalla myös maalin päästyään lähietäisyydelle nokikkain Minna Paasua vastaan.

SB-Pron maalilla Ira Moilanen pelasi tämän kauden ensimmäisen ottelunsa ja suoriutui tehtävästään hyvin. Etenkin ottelun ensimmäisessä erässä myös NST pääsi kokeilemaan Iran kykyjä seitsemän torjunnan verran.

Kuva laukaisukartasta: Karoliina Kujala oli ahkera laukomaan, 2 maalia, 1 ohi, 6 peittoon ja 5 torjuntaan. Yhteensä 14 laukausta.

http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sb-pro-nst/4400/2540

Kuva Juhani Järvenpää, SB-Pron pelaajat vasemmalta oikealle: Mirja Hietamäki, Emma Itänen #77 ja Laura Hietamäki

NYT NAISTEN LIIGASSA ALKAA MM-KISATAUKO. TARKOITTAA SB-PROLLE KOLMEN JA PUOLEN VIIKON TAUKOA LIIGAPELEISTÄ. TAUKO TULLAAN KÄYTTÄMÄÄN TREENIPELEIHIN JA HARJOITTELUUN. VAHVALLA JA HYVÄLLÄ HARJOITTELUJAKSOLLA TÄSSÄ VAIHEESSA HAETAAN KOVEMPAA PLAY OFF KUNTOA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa