UUTINEN | SB-PRO

18.11.2017

B-tyttöjen Kilpasarjan avaus Maaniitun koululla

Maaniitun koulu 18.11

Kilpasarja vauhtiin ja Pro avasi myös pistetilinsä

⇒ B-tytöt paransivat heikosta keskiviikon kenraaliharjoituksesta!

⇒ Ensimmäinen peli kääntyi jäähyjen seurauksena!

⇒ Joukkueen tänään ainoa B-tyttöikäinen eli Messi iski ErViä vastaan tasoituksen!

Kuva SB-Pro. Milja Ronkaiselta vahvat pelit 3.kentän oikealla laidalla

Päivän ensimmäinen peli puhtaalla C-tyttöjen joukkueella

Maaniitun katsomot täyttyivät runsaslukuisesti seuraamaan vauhdikasta B-tyttöjen kilpasarjaa ja Pro aloitti oman pelinsä Northern Starsia vastaan tehokkaasti ja otti jo 2-0 johdon ensimmäisessä erässä. Peli oli keskiviikon takeltelun jälkeen aivan uudessa rytmissä ja nyt oli tekemisen meininki joukkueella. Menna Rissanen ja Erika Hakulinen pirteästi pelanneesta 2.kentästä onnistuivat vuorotellen maalinteossa.

Peli kääntyi jäähyihin

Pron hyvä ote kääntyi kuitenkin joukkueen saadessa 3 rangaistusta kohtuullisen nopeasti perätysten ja ehkä tuomarilinja oli osin jopa kohtuullisen tiukka. Northern Stars sai pelin jäähyjen aikana hallintaan ja nousi 4-2 johtoon, joka lopulta jäi myös lopputulokseksi, vaikka Pro painoi etenkin ottelun viimeiset 5 minuuttia raivokkaasti päälle. Torjunnat ottelussa olivat Pro 11 ja NS 15, mikä kertoo myös tasaisesta pelistä, joka olisi voinut kääntyä myös Prolle, mutta nyt pisteet ja onnittelut Espooseen.

Päivän päätteeksi vastassa ErVi Akatemia

Joukkueen C-tytöistä poissa olivat tänään Minka Kosonen ja Neea Mustola, sekä toisesta pelistä myös Ida Lindh, mutta Melissa Rissanen tuli toiseen peliin paikkaamaan aukkoja. Mellin tulo olikin enemmän kuin tarpeeseen Ada Riialin loukkannuttua kovassa laitataistelussa ja Riikka Jouppilan joutuessa lähtemään toisen erän jälkeen toiseen tärkeään harrastukseensa. Joukkue joutui siis fyysisesti koville, mutta toisaalta näytti myös sisunsa.

ErVi aloitti maalinteon erittäin tasaisessa pelissä, mutta Reetta Suontausta tasoitti maalin edestä. Viikingit otti johdon vielä uudelleen, mutta sisukas Pro loi tämän jälkeen tukun maalipaikkoja ja lopulta hyvin juonitusta vapaalyönnistä Melli iski takanurkkaan tasoituksen, mikä jäi myös ottelun lopputulokseksi. 2-2 kuvaa aika hyvin ottelua ja kumpikin joukkue oli varmasti tyytyväinen pisteestä.

Kuva SB-Pro. Valtava määrä töitä vajaalukuisessa Pron puolustuksessa tänään

LoSB vakuutti päivän muissa otteluissa

Päivän muissa peleissä vakuuttavin oli LoSB, joka “johtotähtensä” Meri-Helmi Höynälän johdolla kuritti vastustajiaan yhteensä lukemin 18-2 tänään.Northern Stars otti kaksi voittoa ja jatkaa hyvissä asemissa seuraaviin peleihin. PSS Musta on kolmessa pisteessä avauskierroksen jälkeen, mutta joukkue ei ehkä kuitenkaan ollut aivan parhaimmillaan, tulos kuitenkin ratkaisee.

Tiikerit vei pisteen Porvoolta ja mieleen jäi maalivahti Jemina Paloluoman hieno maalivahtipeli 1-1 tasapelissä. ErVi ja Pro ovat myös siis saaneet pistetilinsä auki ja ÅIF jäi avauskierroksella toistaiseksi nollille, mutta joukkue taisteli hienosti hyvin kapealla materiaalilla. Pron taisteluilme oli erinomainen tänään ja peli pysyi nyt kohtuullisen hyvin hallinnassa läpi molempien pelien.

Hyvää, vauhdikasta ja rehtiä B-tyttöjen kilpasarjaa tänään Maaniitun koululle runsaslukuisen katsomon edessä!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA