UUTINEN | SB-PRO

17.11.2017

Naisten Liigaa SB-Pro – NST lauantaina

18.11 KLO: 14.00 Campossa! Latukuja 2, Vantaa

ARKADIAAN PÄÄSYÄ ODOTELLESSA

Liiganaiset tulevat hyvästelemään Campon jälleen kerran, viimeisen kerran! Huhut Arkadian valmiusasteesta kertovat, että palotarkastus on mennyt läpi ja maalia on vedetty viime aikoina ahkerasti seinille. Liiganaisista Mirja ja Laura Hietamäki ovat käyneet jo hyväksymässä kentän alustamateriaalin ja pitivät sitä erinomaisena!

⇒ “Varvastyöntäjä” Ira Moilanen SB-Pro pelivuorossa vs. “Taistelija” Minna Paasu NST!
⇒ 90% keskittyminen tietää 50% suoritusta, onko SB-Prolla tähän varaa?
⇒ Mikä on SB-Pron terveystilanne?

Videolla Tiltu Siltasen ja Heidi Lirkin ajatuksia ottelusta, sekä kuullaan Tiltun versio Oulun matkan myyräsessiosta!

Kuva: Ira Moilanen, SB-Pro #99

MINNA PAASU/ IRA MOILANEN, KONKARI VASTAAN JUNIORI

Ira Moilanen, SB-Pro #99 -99

Menossa kolmas kausi Liigassa, 24 ottelua

SM Pronssia SB-Pro 2015-16, SM Hopeaa SB-Pro 2016-17

”Ira liikkuu lähipelissä nopeasti pienillä huomaamattomilla varvastyönnöillä. Hän hallitsee myös kuopaisu- ja työntötekniikoiden nopean jatkon varvastyönnöllä. Iran nopeiden reaktioiden ansiosta hän reagoi laukauksiin mahdollisimman myöhään. Esimerkiksi kierrevedoissa pallo ei pääse yllättämään, kun veskari voi reaktioihin luottaen seurata palloa loppuun asti.”       -Aake Kettunen, SB-Pro Liiganaiset maalivahtivalmentaja-

Minna Paasu, NST #87 -87

Meneillään kahdeksas kausi Liigassa, 155 ottelua

SM Pronssia Happeessa 2013-14, SM Kultaa NST 2015-16

”Korvaa pientä kokoa liikkumalla ja taistelemalla. Taistelijan mentaliteetti näkyy kaikessa hänen tekemisessä. Hän on myös teknisesti monipuolinen osaaja.”

-Aake Kettunen, SB-Pro Liiganaiset arvioi näin vastustajan maalivahtia-

Kuva: Aake Kettunen, SB-Pro

OTTAAKO PRO KEVYEMMIN – VASTASSA SARJAJUMBO

”Ei edes 90% suoritus riitä voittoon kenellekään ketään vastaan nykyisessä Liigassa. Aina on lähdettävä tekemään oma paras mahdollinen suoritus. Vastustaja NST:llä on ollut vaikea alkukausi, mutta he ovat taistelleet koko ajan, antamatta mitään ilmaiseksi. Kovalla asenteella ja pisteiden nälkäisenä ovat varmasti nytkin liikkeellä.”

”Salibandy on kamppailulaji, jossa joka kerta voiton tahto punnitaan. Vaikka vastakkain olisi kaksi etukäteen eritasoista, saman sarjatason joukkuetta, pelin voittaa kuitenkin aina se, kumpi sitä voittoa sillä hetkellä enemmän haluaa!”      -Petri Tuominen, SB-Pro Liiganaiset lajivalmentaja-

Kuva Petri Tuominen, SB-Pro Liiganaiset lajivalmentaja

PRON TERVEYSTILANNE OLLUT HYVÄ LÄPI SYKSYN

SB-Pron Liiganaisten terveystilanne on nytkin hyvällä mallilla ja lauantain peliin on todennäköisesti käytettävissä lähes koko rosteri. Ina Leminen on ainoa, joka huomenna jäänee sivun pienten vaivojen vuoksi.

TERVETULOA KATSOMAAN NAISTEN LIIGAN SALIBANDYÄ. MEILLÄ FANIKATSOMOSSA ODOTETAAN VIIHDYTTÄVÄÄ MAALIRIKASTA OTTELUA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA