UUTINEN | SB-PRO

17.11.2017

B-tytöt jatkavat Kilpasarjassa lauantaina Maaniitun Koululla

B-tyttöjen pelit jatkuvat kilpasarjassa lauantaina 18.11

⇒ Tavoitteena ehjät kolmen erän pelit!

⇒ Kuluvan vuoden ainoa sarjaturnaus kotikentällä!

⇒ Keskiviikolta jäi runsaasti parannettavaa viikonlopulle!

Kuva SB-Pro B-tytöt. Toivottavasti ilmeet lauantaina ovat hiukan aurinkoisemmat!

Lauantain vastustajina Northern Stars ja EräViikingit Akatemia

Kilpasarja alkaa B-tyttöjen osalta joukkueen selviydyttyä alkusarjasta ilman tappioita. Pelien taso on jatkossa selvästi vaativampi ja jokaisen pisteen eteen on joukkueen tehtävä huomattavasti aiempaa enemmän töitä ja onnistumisia pitää saada laajalta rintamalta. Arkadian ollessa edelleen keskeneräinen ovat harjoitukset jääneet suunniteltua harvemmiksi ja kuluneella viikolla yksi harjoituksista korvattiin pelillä SB Vantaan C-tyttöjä vastaan. Peli parketilla oli erittäin haastava kokemus ja jätti joukkueelle runsaasti parannettavaa, mikä varmasti myös tapahtuu lauantaina tutulla kentällä ja tutulla alustalla.

Edellisissa peleissä pelin taso on vaihdellut runsaasti erästä toiseen

Yksi teemoista lauantaille voisi olla ehjä ja tasainen suoritus läpi pelin, kolme erää huolellista salibandyä. SM-sarjakierroksella viikko sitten tämä ei onnistunut ja läpi syksyn tämän kanssa on ollut ongelmia. Nyt vastassa ovat hyvin iskukykyiset joukkueet ja pelit tulevat olemaan kovia, mikä onkin joukkueelle hyvää harjoitusta päätavoitteen eli C-tyttöjen SM-sarjan kannalta. Muut joukkueet lauantaina Maaniitun koululla ovat PSS Musta, LoSB, ÅIF Sipoo ja Tikkurilan Tiikerit, joista nostamme LoSB:n ennakkoon sarjan suosikiksi.

Pelit alkavat lauantaina 18.11 klo 09.00 ja ovet avautuvat klo 08.00. Joukkue järjestää myös pienen kahvion, jossa myös korttimaksut onnistuvat.

Tervetuloa kannustamaan Pron C-tyttöjoukkuetta, joka pelaa siis tällä kertaa B-tyttöjen sarjaa!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa