UUTINEN | SB-PRO

13.11.2017

Otteluraportti SSRA – SB-Pro, Suomen Cup

SSRA – SB-Pro, 1-7 (0-3, 1–2, 0-2)

Sunnuntai ilta ja Oulun upea Kastellin liikuntahalli, mikä on tällä hetkellä selvästi hienoin paikka, missä Naisten Salibandyliigaa tällä hetkellä pelataan. Pian nähdään haastaako tässä kategoriassa Klaukkalaan valmistuva uusi Pron kotihalli Kastellin? 

⇒ Siivittikö metsämyyrän kielisuudelma Walpuri Siltanen ilmiömäiseen vireeseen?
⇒ SB-Prolla maalinteossa jälleen onnistumisia laajalla rintamalla, mikä ketjuista oli tehokkain?
⇒ Ankat hallitsivat peliä ensimmäiset 2 minuuttia, SB-Pro seuraavat 58minuuttia!

Kuva Jarmo Koskela: Heini Haapalahti SB-Pro #55

SB-Pro tehot: Mirja Hietamäki 2+0, Karoliina Kujala 2+0, Laura Hietamäki 0+2, Marjut Kinnunen 1+1, Heidi Lirkki 1+0, Heini Haapalahti 1+0, Jaana Lirkki 0+1, Elina Kujala 0+1, Hanna-Mari Uimonen 0+1, Minna Tuovinen 0+1.

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 19 ja SSRA Krista Määttä 13, sekä SSRA Laura Annanpalo 13

SB-PRO KARKASI EKASSA ERÄSSÄ SELVÄÄN JOHTOON – ANKAT ASEETTOMIA SILTASTA VASTAAN, KUTEN MYÖS MYYRÄT

SB-Pro lähti Oulun reissuun jo lauantaina. Pitkä bussi matka katkaistiin Joutsassa lajiharjoituksilla. Joutsasta matka jatkui Haukiputaalle Virpiniemen Urheiluopistolle yöpymään ja sunnuntai päivä käytettiin valmistautumaan illan peliin.

Yöllä opistolla tapahtui jotain odottamatonta, sillä metsämyyrä oli eksynyt Tirehtööri Siltasen sänkyyn. Useista pelastus-ja elvytysyrityksistä huolimatta arvaatte, miten siinä lopulta kävi.

Pelissä Ankat onnistuivat viimeistelemään Siltasen taakse yhden maalin, sitä voidaan tällä hetkellä pitää hyvänä suorituksena, sillä Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltasen vire on nyt vaan niin kovalla tasolla.

Kuva: Tiltu Siltanen SB-Pro #35

Pron kaikki kolme ketjua olivat jälleen maalinteossa. Lirkit tällä kertaa tehokkaimpina viimeistelemällä kolme maalia. Hansonit ja Kujalat viimeistelivät molemmat kaksi maalia.

”Ensimmäiset kaksi minuuttia näytti siltä, että tulee hikinen ilta, muta sen jälkeen ei ollut epäselvää kumpi vie ja kumpi vikisee.”       -Marko Moilanen, SB-Pro joukkueenjohtaja-

”Tiltun huippupeli ja ottelun alkuun muutamat maailman luokan torjunnat lopettivat Ankkojen pyristelyt lyhyeen. Tein katsomossa laukaisukarttaa ja sen pohjalta voidaan todeta, että ykkössektorin maalipaikkoja SB-Prolla oli järjetön määrä.”      -Marko Huhtamella, SB-Pro valmennuspäällikkö-

”Vastustajalla (SB-Pro) oli kolme hyvää kenttää ja he olivat etenkin jalalla selkeästi edellä. Vaikka eilen oli vastassa suuri ja mahtava Classic niin tämän päivän vastustaja oli selkeästi parempi, jopa vaarallisen hyvä. SB Pro painoi voimalla päälle eikä antanut yhtään tilaa Ankkojen pelinrakentelulle.”      -SSRA Facebook-

 

Karoliina Kujala #19, palkittiin SB-Prosta ottelun parhaana pelaajana.

MUUT SUOMEN CUPIN VÄLIERÄOTTELUT

CLASSIC -PSS, 6-4 (2-0, 2–3, 2-1)

Classic voitto maali ajassa 59:05
Classic ykköskenttä kuusi maalia, Nina Rantala 3+0, Eliisa Alanko 2+2
PSS Juulia Turunen 3+0
KOOVEE – KAPA-65, 18-1 (5-0, 3–1, 10-0)

Senni Hietanen 5+1 ja Oona Kauppi 5+0
ÅIF – O2 JYVÄSKYLÄ, Pelataan 25.11 klo.18:00

SUOMEN CUPIN VÄLIERIEN OTTELUPARIT ARVOTAAN TIISTAINA 28.11. KLO13:00

Pro on nyt pudottanut Cupissa vieras kentillä molemmat viime vuoden finalistit. Nyt odotellaan, jatkuuko arvonta onni samanlaisena vai saataisiinko seuraavaksi kotiottelu, joka pelattaisiin 6.1 uudessa Arkadiassa.

PRON TULEVA VIIKKO PÄÄTTYY LAUANTAINA NST PELIIN CAMPOSSA

Liiganaiset saapuivat Oulun Reissulta vasta aikaisin maanantain aamuna, näin ollen maanantaina ei harjoitella vaan huilataan ja seuraavat treenit ovat tiistaina poikkeuksellisesti Rajamäen uimahallilla.

”Uimahallilla Päivi Suihkonen vetää meille vesivoimaharjoituksen. Erilaisella keskivartaloa kuormittavalla voimaharjoituksella haetaa moniopuolisuutta fysiikkaharjoitteluun ja varmistetaan matkailusta palutuminen. Keskiviikosta eteenpäin keskitytään lauantain NST peliin.”

-Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

NST peli on viimeinen Liigapeli ennen MM-kisa taukoa. SB-Pro tulee käyttämään tauon pelaamalla useita treeni. Suomen maajoukkue leireilee viikko ennen kisoja ja kisat ottavat kaksi viikkoa, niin taukoa kertyy Pron Liiganaisille yhteensä kolme viikkoa ja kolme päivää.

 

LIIGANAISTEN TREENIPELIEN KALENTERI LOPPUVUOD ESTA2017

24.11                  Klo: avoinna    PSS – SB-Pro                                                               Auroora tai AE-koulu

27.11                  klo: 18.30         SB-Pro – FC Tuusula, A-pojat 1.div                        Arkadia tai Maaniittu

29.11                  klo: 18.15         SB-Pro – ÅIF                                                                Arkadia tai Maaniittu

6.12                    klo: 14.00         SB-Pro – Koovee                                                        Arkadia tai Maaniittu

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa