UUTINEN | SB-PRO

09.11.2017

Denisa Ratajova valittu Tsekin Naisten Maajoukkueeseen MM-Kisoihin Bratislavaan

MM-KISAT PELATAAN 1.-9.12.2017 SLOVAKIAN BRATISLAVASSA 
FBC Ostravan kasvatti ja nyt SB-Proota kolmatta kautta edustava Denisa ”Doli” Ratajova -95, on valittu edustamaan Tsekkiä MM-Kisoihin.

⇒  Onko Tsekien maalinteko kokonaan Dolin varassa?
⇒  Tsekki hakee mitalia Bratislavasta, voitti Sveitsin Malmön EFT:ssä!
 ⇒ Doli Malmön EFT:een Pistepörssin 4. ja maalipörssin kolmonen!
 
Kuva Esa Takalo: Punaisessa paidassa Denisa ”Doli” Ratajova, SB-Pro #24

TSEKKI JA DOLI ONNISTUIVAT MM-KENRAALISSA
Tsekki onnistui voittamaan Sveitsin MM-Kenraalissa! Malmön EFT:n viimeisessä ottelussa. Voitto tuli vasta rangaistuslaukaisukisan jälkeen, pelin ollessa varsinaisen peliajan jälkeen 5-5.  Sveitsi pelin tulos tarkoittaa sitä, että Bratislavassa lähes kotikentällä Tsekki tulee olemaan kenelle tahansa vaikea voitettava.
Doli valmistautuu uransa toisiin MM-kisoihin. Tampereella 2015 olivat hänen ensimmäiset kisat aikuisten tasolla. Malmön EFT turnauksessa Tsekki teki kaiken kaikkiaan, kolmeen otteluun 12 maalia ja Doli upeasti tehot 6+2. Malmön EFT:ssä Doli oli samoilla tehoilla Suomen Oona Kaupin kanssa. Pisteiden ja maalien muodossa he olivat koko turnauksen tehokkaimmat ei ruotsalaiset pelaajat. Kotimaan Liigassa tehoja on kertynyt mukavasti 7+5 kuuteen otteluun.

Foto https://www.instagram.com/p/BbHEKRIhVrw/

KOVA KAMPPAILUPELAAJA JA MAALINTEKIJÄ
”Doli on jokaisen valmentajan toivoma ihanne pelaaja. Hän tekee kovasti töitä kentällä, pelaa kovaa ja on taitava. Doli on erityisen hyvä erikoistilanteissa ali- ja ylivoimalla.”      -Matti Kaipio, SB-Pro Naiset päävalmentaja-

Kuva EsaTakalo: Doli, rightin kätisyys tuo Pron hyökkäyspelaamiseen tärkeän lisän

TSEKKI VALMISTAUTUU VIELÄ YHDELLÄ LEIRILLÄ ENNEN MM-KISO JA 1.12 PERJANTAINA ITSE KISAT STARTATAAN KÄYNTIIN AVAUS- OTTELULLA TSEKKI-LATVIA. KISOIHIN ON ODOTETTAVISSA LYHYEN ETÄISYYDEN TAKIA POIKKEUKSELLISEN PALJON TSEKKI FANEJA. TSEMPPIÄ DOLILLE KISOIHIN! 

YHTEISTYÖSSÄ SB-PRO, DOLI JA VERTICO

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA