UUTINEN | SB-PRO

07.11.2017

Otteluennakko TPS – SB-Pro Naisten Liigaa

Leaf Areena torstaina klo. 18:30 TPS – SB-Pro

Liiganaiset palaavat tauolta ja televisioon! Tällä kertaa lähetys tulee suorana Suomen Turusta, Leaf Areenalta ja Elisa viihde SPORTIN tuottamana.  

⇒ Ovatko MM-kisa joukkueen veskarit vastakkain?

⇒ Mikä Pron kentällisestä tekee torstaina eniten maaleja, Kujalat, Lirkit vai Hanssonit?

⇒ Onnistuuko Pro pitämään Tepsin ykkösen kurissa

⇒ Mitä Denisa Ratajova paljasti kämppäkaveristaan Tsekki median haastattelussa?

Kuva Esa Takalo: Karoliina Kujala, SB-Pro #19 palaa televisioon!

TEPSIN PELI TÄLLÄ HETKELLÄ YHDEN KETJUN JA HYVÄN MAALIVAHTIPELIN VARASSA

Tepsi on Maajoukkueen hyökkääjän Jenna Saarion johtaman ketjun varassa. He ovat tehneet “karkkitehtaan” tyttöjen 26 maalista 16. Tepsin kakkosketjussa ja kolmosketjussa on useita lupaavia nuoria pelaajia, jopa tyttöjen maajoukkueen tason pelaajia. Turussa odotetaan milloin he ovat valmiita ottamaan maalinteon suhteen nykyistä isompaa roolia.

Maaliin Tepsillä on laittaa kaksi vahvaa maalivahtia. Suomen Cupin ottelussa Prota vastaan kaikkien yllätykseksi Turkulaiset laittoivat maaliin kakkosveskari Laura Stillin. Toimituksemme arvion mukaan ykkösveskari Noora Vuorela ei ollut silloin vielä toipunut Champion Cupista ja Still huilanneena veskarina laitettiin pelaamaan tämä ottelu.

Nyt TPS on samanlaisen valinnan edessä, kun Noora Vuorela on ollut pitkällä maajoukkueen komennuksella. Ja muistetaan vielä, että Still onnistui viimeksi kiitettävästi SB-Prota vastaan, niin paineet hänen peluuttamiselle ovat nytkin olemassa.

TPS KOLME EDELLISTÄ OTTELUA

Classic -TPS, 10-4 (Ina Siirilä 2+0)

ÅIF-TPS, 1-9 (Jenna Saario 0+5)

TPS – SB-PRO, 1-5 Suomen Cup (Laura Still 33 torjuntaa)  

SB-PRO VAELTAA VOITTOPUTKESSA – KOLMEN VAHVAN VIISIKON VOIMIN

SB-Pro on nyt viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, mikä kertoo siitä, että Pron pelillinen identiteetti on nyt löytynyt.

Pro peli nojautuu vahvasti kaikkiin kolmeen kentälliseen ja maaleja voi odottaa kaikilta viisikoilta. Kolmen vahvan ketjun voimin Pro pitää yllä kovaa pelikuria ja erittäin hyvää tempoa.

Kuva Salibandyliiga vasemmalta oikealle: Kujalat, Hietamäet ja Lirkit

VIIDEN OTTELUN VOITTOPUTKI

SB-Pro – PSS, 5-4 (Karoliina Kujala 2+0)

Koovee – SB-Pro 4-8 (Elina Kujala 2+0)

SB-Pro -ErVi 7-6 (Elina Kujala 2+1)

TPS – SB-PRO, 1-5 Suomen Cup (Elina Kujala 2+0)

SB-Pro -ÅIF, 16-2 (Denisa Ratajova 3+2)

DENISA RATAJOVA TSEKKIMEDIAN HAASTATTELUSSA

SB-Pron Denisa ”Doli” Ratajova antoi haastattelun ”Tsekkiläiseen Pääkalloon” Malmön EFT turnauksen yhteydessä viikonloppuna, jossa häneltä kysyttiin millaisia suomalaiset ovat?

“Doli vastasi, että olemme hiljaisia ja vetäytyviä ja kun häneltä kysyttiin kämppäkaveri Tiltu Siltasesta, hän sanoi, että Tiltu ei voi olla Suomalainen, eikä hän voi olla kotoisin edes samalta planeetalta meidän muiden kanssa.”

Kuva: Tiltu ”Akrobaatti” Siltanen, SB-Pro #35

TOIMITUKSEMME OMA ARVIO TÄSTÄ OTTELUSTA ON, ETTÄ TULEMME NÄKEMÄÄN UUSINNAN EDELLISESTÄ TEPSIN KOHTAAMISESTA, JOKA OLI SUPERVAUHDIKASTA TIUKKAA VÄÄNTÖÄ JA PRON NOSTATTAESSA LÄMPÖTILAA KUUMALLA PRÄSSILLÄ. SIIS TÄLLÄKIN KERTAA KARKKITEHTAAN SUKLAAT  OVAT VAARASSA SULAA, VIIMEKSI SE TAPAHTUI JO ENSIMMÄISESSÄ ERÄSSÄ!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA