UUTINEN | SB-PRO

06.11.2017

SB-Pro N2 2.div turnausraportti

5.11 ESPOO, ESPORT AREENA

SB-Pro läksi naisten kakkosdivarin kolmanteen sarjaturnaukseen sarjan kolmannelta sijalta, tasapisteissä kakkosen kanssa. Vastaan asettuivat Tikkurilan Tiikerit ja VK-95, jotka molemmat kuuluvat sarjan keskikastin joukkueisiin.

Tiikerit – SB-Pro II 0-12 (0-4, 0-3, 0-5)

⇒ Suvereeniä SB-Pron hallintaa, ottelu keskeytettiin 12 maalin erolla ajassa 43:14!

⇒ Jannika Kiiskelle jälleen nollapeli!

⇒ SB-Prolle onnistumisia laajalla rintamalla, tehot jakautuivat tasaisesti kaikille ketjuille!

 

 

Kuva: Jannika Kiiski, SB-Pro

SB-Pro tehot: Miina Veijainen 2+1, Sini Heikkinen 2+1, Jenni Santaluoto 2+0, Päivi Suihkonen 2+0, Tiia Ijäs 0+2, Jonna Nivala 1+1, Melina Rissanen 0+2, Juulianna Sotala 0+2, Heidi Vasenius 2+0, Emmi Lindh 1+1, Roosa Räsänen 0+1, Jannika Kiiski 11 torjuntaa.

SB-PRO LÄHTI AKTIIVISELLA OTTEELLA PELIIN

”Tarkoitus oli antaa ”isoa jalkaa” ja pitää yllä hyvää liikettä. Koko ajan pyrittiin korkeaan karvaukseen ja sen seurauksena vastustajan pakit tekivät runsaasti virheitä omissa avauksesissaan. Pallollisessa pelissä oli mukana hyvä maltti ja maalipaikoissa toimittiin riittävän suoraviivaisesti. Meidän puolustajamme toimittivat palloa hyvin maalille asti, näitä toimituksia seurasi lähes aina hyvät maalipaikat.           – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

SB-Pro II – VK-95, 5-2 (0-1, 1-1, 4-0)

⇒ Vaivasiko Prota se kuuluisa ”liian hyvä olo”?

Onnistuiko VK-95 omassa taktiikassaan?

⇒ Tulivatko kolmannessa erässä Pron vahvuudet uudelleen esille?

 

Kuva: Melina ”Melli” Rissanen, SB-Pro N2 #66, Melli teki kovasti töitä joukkueelle

SB-Pro tehot: Miina Veijainen 2+0, Sini Heikkinen 1+1, Päivi Suihkonen 0+1, Tiia Ijäs 0+1, Jonna Nivala 0+1, Melina Rissanen 0+1, Heidi Vasenius 1+0, Emmi Lindh 1+0, Jannika Kiiski 8 torjuntaa.

PRO VAIKEUKSIEN KAUTTA VOITTON – VK-95 TULI HYVIN KOVALLA JALALLA PELIN ALKUUN

”Eka pelistä hankittu ”krapula” hyvän olon kautta vaikeutti tämän pelin alkua. Töitä tehtiin aluksi yhteen suuntaan ja annettiin vastustajalle johtoasema. Karvaus muutettiin 2-2-1:sestä>1-2-2:seen ja muutoksella saimme peliin kaivattua malttia. Pallollisessa pelissä alkuun yritettiin jokainen yksin maalintekoa, kunnes taas muistettiin aloittaa joukkueena pelaaminen ja saimme palloon liikettä.”       -Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

”Oli järkyttävän vaikea peli, vastustaja pelasi järkevästi tiiviissä sumpussa ja iski vastaan. Parin maalin johtoasema tuli parin onnenkantamoisen kautta, mutta johtoasema mahdollisti fiksun ja taidokkaan sumputtamisen. Lopussa sitten vaan Pron rutiini oli liikaa hyvin taistelleelle vastustajalle.”

-Pasi Karvinen, SB-Pro-

N2 JATKAA ESPOON TURNAUKSEN JÄLKEEN MUKAVASTI PIIKKIPAIKALLA. SEURAAVA TURNAUS PELATAAN 26.11 TIGER SPORT AREENALLA JA VASTAAN ASETTUVAT KESKIKASTIN JOUKKUE RANGERS JA SARJAN KAKKOSENA OLEVA AC HAKI. TSEMPPIÄ SEURAAVIIN KAMPPAILUIHIN!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa