UUTINEN | SB-PRO

05.11.2017

Sunnuntaina Malmön EFT:ssä Suomi-Ruotsi päivä

Klo: 12:15 Ruotsi U19 – Suomi U19

Klo: 15:00 Ruotsi – Suomi

Kellon ajat Ruotsin aikaa, Suomen aika tuntia myöhemmin.

Suomen Naisilla turnauksessa alla kaksi vahvaa ottelua, jatkuuko vahva vire?

⇒ Naisilla on laittaa maaliin kaksi hyvää maalivahtia, pelaako SB-Pron Tiltu?   
⇒ Onnistuuko Ira Moilanen jälleen Ruotsin kaadossa?
⇒ Näkyykö Ruotsin tyttöjen monta kertaa suurempi harrastajamäärä jossain?  

Ruotsista löytyy noin 124 000 lisenssi pelaajaa, joista noin 5700 on Naisia ja tyttöjunioreita on noin huikeat 30 000 lisenssipelaajaa. Suomessa vastaavat luvut ovat naisia 4500 ja tyttöjä 5400.

Kuva: Aake Kettunen, Aake on itse paikalla ja hoitaa jännittämisen Pron maalivahtien puolesta!

SUOMEN NAISILLA VAHVA OTE PELAAMISEEN – NIIN ON RUOTSIN NAISILLAKIN

Suomen Naiset ovat esittäneet Malmön EFT:ssä vahvaa hyvää salibandyä, mutta niin on Ruotsikin. Ruotsin kahden ottelun maaliero on huikea 23-6.  Suomelta vaaditaan voittoon hyvää kurinalaista pelaamista kaikilla osa-alueilla, sekä onnistumista omissa maalipaikoissa ja maalivahtipelissä.

TYTÖT ENNAKKOON SAMAN TASOISEN RUOTSIN KIMPPUUN – JATKUUKO JENNI TORKKIN PISTE PUTKI

Myös tytöissä ratkaistaan turnausvoitto Suomen ja Ruotsin välillä. Ruotsin Tyttöjen joukkue koostuu Ruotsin Allsvenskanin (1.div) pelaajista ja Suomen Tyttöjen joukkue koostuu Suomen Liigapelaajista. Tämän uskomme olevan Suomalaisille iso etu kansainvälisillä kentillä.

Tyttöjen maalissa Suomella pelaa Ruotsia vastaan Ira Moilanen kovimmassa mahdollisessa paikassa. Jenni Torkin vahvuudet pallollisessa pelissä ovat tulleet hyvin esiin Sveitsiä ja Tsekkiä vastaan.  Palloa rakastavana hyökkääjänä tyttöjen kansainvälinen tempo on osoittautunut hänelle varsin sopivaksi ja huomenna jännitetään, jatkuuko hänen pisteputki?

Kuva: Jenni Torkki, jatkuuko Jennin maalitehtailu Ruotsia vastaan?

TOIMITUKSEMME OMA ARVIO TÄSTÄ TURNAUSPÄIVÄSTÄ ON, ETTÄ DOLI JOHTAA TSEKIN VOITTOON SVEITSISTÄ, IRA JA JENNI HOITAVAT RUOTSIN KAADON PÄIVÄN ENSIMMÄISESSÄ RUOTSI PELISSÄ. NAISISSA ELLU, KALLU JA TILTU JATKAVAT HURMOKSESSA JA KORJAAVAT HISTORIALLIEN EFT VOITON!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa