UUTINEN | SB-PRO

04.11.2017

SB-Pro – GrIFK 1-2

Kolmas sarjakierros pelattiin 4.11. Pron kotikonnuilla Maaniitun koululla. Aamun ensimmäisenä vastustajana oli tiukka taistelukumppani Grani Kauniaisista. Ensimmäisessä erässä Granilla oli selvästi enemmän mallintekopaikkoja kuin Prolla, mutta lukemat säilyivät nollassa. Pro sai kotiyleisön pidättämään hengitystään laukomalla aivan erän lopussa Granin tolppaan.

Toiseen erään molemmat joukkueet tulivat avausmaalia janoten. Maalivahdit torjuivat, kunnes ajassa 17.54 Pro onnistui laittamaan pallon Granin maalivahdin selän taakse. Tilanne kotijoukkueelle 1-0. Muutama minuutti tämän jälkeen oli puolestaan Granin vuoro kilautella Pron tolppia ja heti seuraavassa tilanteessa pallo Pron maaliin. Tilanne 1-1. Peli jatkui kovatempoisena ja tilanteita tuli molemmille. Grani sai kuitenkin selvästi enemmän vetoja maalille. Erän lopussa Grani pyöritti peliä Pron maalin edustalla ja päätti tilanteen tekemällä johtomaalin ajassa 28.39. Toinen erä päättyi lukemiin 1-2.

Kolmas erä jatkui samalla temmolla kuin kaksi ensimmäistä. Grani laukoi maalille ahkerammin ja Pro joutui ajoittain tekemään hätäisiä purkuja pois omasta päädystä. Granin syötöt löysivät paremmin omille, eikä Pro saanut syöttöjä katkaistua. Pron maalivahti torjui Granin vedot kerta toisensa jälkeen, eikä lisämaaleja syntynyt. Ajassa 40.45 Pro otti aikalisän. Kotijoukkue tuli täysillä erän loppuun  ja taisteli viime minuutit kuudella kenttäpalaajalla. Maaleja ei pelissä kuitenkaan enää syntynyt ja loppulukemiksi kirjattiin 1-2. Hieno tsemppi loppuun asti!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa