UUTINEN | SB-PRO

04.11.2017

EräViikingit Sininen – SB-Pro 8-9

D-tyttöjen 4.11.2017 pelipäivän toinen vastus oli EräViikingit Sininen Helsingistä. Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, eikä oikein kumpikaan joukkue saanut painetta aikaiseksi. Peli kulki vuorotellen kentän päästä päähän ja pelikatkoja tuli paikoitellen runsaasti. Pro teki ajassa 9.12 ottelun avausmaalin. ErVi pääsi kuitenkin vajaan minuutin päästä tästä tasoihin ja ajassa 10.11 jo 2-1 johtoon. Peli oli osin sekavaa. Erän loppupuolella Prolta unohtui vastustajan hyökkääjä vapaaksi maalilla ja Ervi päätti ensimmäisen erän lukemiin 3-1.

Toinen erä alkoi vauhdilla ja sitä oli pelattu vain 31 sekuntia, kun Pro kavensi tilanteeksi 3-2. Tästä maalista ehti kulua vain puolitoista minuuttia, kun Pro pääsi jo tasoihin. Tilanne 3-3. ErVi voitti kuitenkin seuraavan aloituksen ja siirtyi jälleen johtoon 4-3. Pron läpiajo ei tuottanut toivottua tulosta, pallon kimmottua ylärimaan. Jälleen tuli paljon pelikatkoja ja peli oli hajanaista. ErVi pääsi pyörittämään peliä Pron maalilla, mutta ei saanut palloa sisään. Peli jatkui tasaisena puolelta toiselle, kunnes ErVi pääsi tekemään ajassa 24.22 tilanteeksi 5-3. Ja melkein heti perään ErVi teki jo kuudennen maalinsa. Pro taisteli tehden toisen erän lopussa ajassa 27.48 6-4 kavennusmaalin.

Kolmanteen erään joukkueet tulivat nälkäisinä maalintekoon. Ajassa 31.06 Pro kavensi tilanteeksi 6-5. Ja vain muutama hetki tästä, Pron maalin edustan härdellitilanne päättyi ErVin maaliin 7-5. Pro taisteli ja hienon syöttökuvion jälkeen kavensi tilanteeksi ensin 7-6 ja sitten tasoihin 7-7.  Kun runsasmaalista peliä oli pelattu  38.20 veti Pro “roikun” ErVin maaliin siirtyen johtoon 7-8. Pro ei päässyt nauttimaan johdostaan kuin vajaan minuutin, kun ErVi tuli tasoihin. Tilanne 8-8. Pro sai syötöt omille ja ajassa 41.26 se siirtyi johtoon 8-9. Pelin viimeisillä minuuteilla nähtiin vielä molemmilta joukkueilta aikalisäpyynnöt, ErVin maali tyhjänä ja yksi hylätty Pron tekemä maali. Molemmat joukkueet taistelivat loppuun asti täysillä ja voiton vei hienosti tsempannut SB-Pro.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA