UUTINEN | SB-PRO

31.10.2017

Bion-3 ja Pron Liiganaiset yhteistyössä

SB-PRO LIIGANAISET JA BION-3 OVAT ALOITTANEET YHTEISTYÖN

Terveellinen perusruokavalio on urheilijan ruokavalion kivijalka. Nykyään flunssa-aallot tuntuvat purevan useammin ja ovat sitkeämpiä, toisaalta terveenä pysyminen on kilpaurheilijan kehityksen ja tuloksen tekemisen edellytys. Urheilija tarvitsee suuremman liikunnanmäärän takia enemmän energiaa, sekä enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita. Pron Liiganaiset käyttää laadukkaita Bion-3 lisäravinteita pysyäkseen terveenä.

http://www.bion3.fi/

BION-3 LISÄRAVINTEET OVAT TUTKITUSTI HYVÄ SEKOITUS LAADUKKAITA VITAMIINEJA, KIVENNÄISAINEITA JA KOLMEA TARKKAAN VALITTUA ERI MAITOHAPPOBAKTEERIA.

”Aloitettuamme Bion-3 kuurit ovat tämän syksyn flunssat jääneet meidän kohdalla vähäisiksi, samoin meidän lajille tyypilliset jalkakrampit, alaselkäkivut ovat jäänyt minimiin. Tiedän kivennäisaineiden tasapainon vaikuttavan kramppien syntymiseen ja vaikuttavan lihaskireyteen, alaselkäkivut ovat myös merkki kivennäisaineiden puutteesta. Bion-3 ravinteet sisältävät myös rautaa, se on erityisesti naisurheilijoille hyvä lisä. Nyt olemme käyttäneet DEFENCE Adultia ja MAGNESIUM BALANCEA. Immun RESTOREA aloimme syömään syysflunssaa vastaan. DEFENCE Senior otetaan välillä parin viikon kuureina DEFENCE Adultin sijaan laajentamaan monipuolista suojaa sairastumista vastaan.”

Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset Päävalmentaja

Foto Jarmo Koskela, Jaana Lirkki SB-Pro #8, Jaana pitää ravinnostaan huolta, koska ei ehdi sairastamaan, kun pitää treenata, pelata ja käydä työssä päivisin

BION-3 TUKEMASSA SB-PRON LIIGANAISIA, YHDESSÄ SAAVUTAMME TAVOITTEEMME!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa