UUTINEN | SB-PRO

30.10.2017

Treenipeli SB-Pro Naiset Liiga – SB-Pro B pojat

Keskiviikona 18.30 Maaniittu!

SB-Pro Liiganaiset pelaavat säännöllisesti treenipelejä Liigaotteluiden vähyyden vuoksi. Tämä on poikajunnuja vastaan kauden neljäs kohtaaminen ja SB-Pron B-poikia vastaan kolmas kohtaaminen. Liiganaiset ovat toistaiseksi kyennyt voittamaan nämä kaikki pelit poikia vastaan.

POJILLA ON ETUNA ERILAINEN NOPEAMPI VOIMANTUOTTO – NAISILLE YLINOPEUS HARJOITUS

⇒ Kumman joukkueen peli on kehittynyt enemmän edellisestä kohtaamisesta

⇒ Kumpi vie kaksinkamppailut, nuoret miehen alut vai sitkeydestään tunnetut Liiganaiset?

 Kumpi joukkueista on nopeampi, B-pojat vai nopeasta pelitemmostaan tunnettu Liiganaiset?

 

Kuva Esa Takalo: SB-Proot Laura Hietamäki #22 ja Mirja Hietamäki #33.

Nyt on maajoukkue tauko Liigassa ja luonnollisesti poissa ovat tästä treenipelistä Naisten maajoukkueen pelaajat Ellu ja Kallu Kujala, sekä Denisa Ratajova ja Tiltu Siltanen. Jenni Torkki ja Ira Moilanen ovat U19 tyttöjen maajoukkueen mukana.

SB-PROLIIGA NAISET HYÖDYNTÄVÄT MAAJOUKKUETAUON HARJOITTELEMALLA

”Hansonien ja Lirkkien ketjut tulevat hyödyntämään maajoukkueen tauon kehittämällä viisikkopelaamista, sekä muun joukkueen ohella harjoitellaan henkilökohtaista osaamista ja tehdään parit fyysisesti kovat harjoitukset, myös fysiikkatestit ovat nyt ohjelmassa.”

”Peli poikia vastaan on erittäin hyvä harjoitus. Treenipeli on mahdollisuus hioa asioita ja kokeilla uusia ideoita. Pojat ovat sen verran vikkeliä liikkeissään, että meiltä vaaditaan hyvää pelikuria ja joukkueena meidän on pelattava fiksusti, jotta voimme voittaa heidät. Ideat jotka saadaan toimimaan tässä pelissä, toimivat varmasti myös Liigassa”

-Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaisten Päävalmentaja-

 

Kuva Esa Takalo: SB-Proot Heidi Lirkki #12 vasemmalla ja Jaana Lirkki #8 oikealla.

TOIMITUKSEMME OMA ARVIO TÄSTÄ OTTELUSTA ON, ETTÄ SB-PRO VOITTAA, MUTTA KUMPI JOUKKUEISTA, SE ON AIVAN MAHDOTONTA VEIKATA. TÄLLAISIA OTTELUITA EI NÄHDÄ KOVINKAAN USEIN JA TÄMÄN VOI NÄHDÄ AINOASTAAN TULEMALLA PAIKAN PÄÄLLE!

OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA KESKIVIIKKONA 18:30 MAANIITTUUN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa