UUTINEN | SB-PRO

27.10.2017

SB-Pron B-tyttöjen sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Tiger Sport Areenalla

Sunnuntain peleissä ratkaistaan pelaako SB-Pro B-tyttöjen aluesarjaa kilpasarjassa!

⇒ Tavoitteena on pelata jatkossa kilpasarjassa!

⇒ Sairastupa ei tyhjene vielä sunnuntaihin mennessä!

⇒ Uudet vastustajat tuovan lisää mielenkiintoa viikonlopun peleihin!

Kuva SB-Pro, Henriikka Väistö (synt. 04) on ennakkoluulottomalla pelillä ottanut paikan B/C-tyttöjen puolustuksesta

B-tyttöjen sarjaan lähdettiin ilman tavoitteita sijoituksista

Käytännössä C-tyttöjen joukkue läksi kauteen ilman mitään tavoitteita sijoituksista, tarkoituksena saada hyviä harjoituspelejä alle B-tyttöjen aluesarjassa. Nyt kun alkusarjaa on jäljellä kaksi ottelua on myös joukkueen tavoite muuttunut. Todennäköisesti yksi piste jäljellä olevista kahdesta ottelusta riittäisi jo jatkopaikkaan kilpasarjassa, kaksi pistettä käytännössä jo takaisi paikan sinne. Ja tämä kilpasarja antaisi kauden jatkuessa laadukkaampia otteluita, jotka taas palvelevat joukkuetta C-tyttöjen SM-sarjassa, joten sunnuntaina tavoitteena on siis varmistaa paikka kilpasarjaan.

Blackbirds päivän avausvastustaja

Keravalainen Blackbirds on sarjassa kahdella voitolla ja tappiolla lähinnä kärkkymässä paikkaa myös ylempään jatkosarjaan. Odotettavissa on siis kovaa taistelua ja häviö romuttaisi etenkin Blackbirdsin mahdollisuudet sarjassa kolmen joukkoon. Hienoa on, että saadaan peliin sopiva panos kummallekin, jolloin on myös odotettavissa iloista ja taistelevaa salibandyä.

Eräviikinkien Black päättää osaltamme alkusarjan

EräViikinkien joukkue on jo käytännössä menettänyt mahdollisuutensa kilpasarjaan, mutta kuten tiedämme, ei kyseisen seuran joukkueet tule koskaan häviämään kentälle. Tällä kaudella emme ole vielä kohdanneet Erviä missään sarjassa tai yksittäisessä pelissä, joten tästä on hyvä aloittaa keskinäiset pelit, jotka jatkuvat varmasti kauden aikana sekä B-tyttöjen otteluissa että C-tyttöjen SM-sarjassa.

Kuva SB-Pro, Mimosa Kauno on toinen nuori 04-syntynyt puolustaja, joka on ottanut vakiopaikan Pron puolustuksessa

Osa pelaajista varmaan edelleen parantelee itseään, mutta kentälle saapuu jälleen kerran taisteleva Pro, joka on sisuuntunut tappiosta Wirmoa vastaan C-tyttöjen SM-sarjassa. Otteluraporttia odotettavissa vielä sunnuntain aikana. Tervetuloa seuraamaan pelejä Tiger Sport Areenalle sunnuntaina klo 15.00 alkaen, jolloin Pro aloittaa pelinsä!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA