UUTINEN | SB-PRO

25.10.2017

Otteluennakko SB-Pro -PSS

28.10 klo.18:00 CAMPO SPORT ARENA

Lauantaina Liigapelit jatkuvat kärkikamppailulla ja toivottavasti viimeisen kerran kotipelillä evakossa! Vastaan asettuu paikallispeliin vastustajaksi viime kauden kolmonen ja runkosarjan kakkosena majaileva Porvoon Salibandyseura.

⇒ Jatkuuko neljän ottelun voittoputki?

⇒ Saavatko kovavauhtiset ja viihdyttävät liigapelit jatkoa?

⇒ Onnistuuko SB-Pro murtamaan Porvoon vahvan puolustuksen?

 

 

 

Kuva Esa Takalo: Karoliina Kujala SB-Pro #19 pukee lauantaina Teho Sport-paidan päälleen.

PORVOOLLA TIIVIS PUOLUSTUSPELI – MAALISSA KRISTA NIEMINEN

Kummallakin joukkueella on syksyltä saaliina suhteessa enemmän voittoja kun tappioita. PSS on hävinnyt tänä vuonna ainoastaan kerran Oulussa Ankoille maalein 6-1.

PSS ottelut ovat yleensä aina vähämaalisia ja heidän maaliero on nytkin keskimäärin ottelua kohden 4,4 tehtyä ja 3,6 päästettyä. PSS on myös erikoistunut yhden maalin voittoihin ja tällä kaudella niitä on kertynyt tilille jo kolme.

PSS:n maalissa pelaa vähämaalisten pelien takuunainen Krista Nieminen. Hän on pelannut tällä kaudella neljä ottelua ja hänen päästettyjen maalien keskiarvo on 3,25.

Kuva Esa Takalo: SB-Pro ykkösketju vasemmalta oikealle Hantta, Kallu, Ellu, Doli ja Julle.

SB-PRO NELJÄN OTTELUN VOITTOPUTKESSA – PELI-IDENTITEETI ON LÖYTYMÄSSÄ

SB-Pro on nyt Suomen Cup mukaan lukien neljän ottelun voittoputkessa. Pron ketjukoostumukset ja pelillinen identiteetti ovat selvästi löytymässä. Pron pelillinen identiteetti tarkoittaa pelin läpivientiä kolmen ketjun voimalla, joka mahdollistaa aktiivisen pelin. Erityisesti pallollisen pelin tempo nopeine suunanmuutoksineen on noussut Pron vahvuudeksi.

Kuva Esa Takalo: SB-Pron pelaajat vasemalta oikealle Minna, Tiltu, Heini ja Jaana

Toimituksemme mielestä Tiltu Siltanen on osoittanut olevansa maailman paras maalivahti. Tiltu on osoittanut tällä kaudella erittäin tasaisia otteita, sekä heikkoina hetkinä pitänyt meidän naisia pystyssä ja antanut näin Prolle mahdollisuuden pelata voitosta aivan jokaisessa ottelussa.

 

VANTAALLA LAUANTAINA VIELÄ AINAKIN KERRAN LATUKUJA KAKKOSESSA. TOIMITUKSEMME ARVIO ON, ETTÄ TARJOLLA ON NAISTEN LIIGAN KÄRKIKAMPPAILUN ARVOLLE SOPIVA, TIIVIS TUNNELMAINEN JA VIIHDYTTÄVÄ OTTELU.

TERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa