UUTINEN | SB-PRO

24.10.2017

Salibandyseura Rankat Ankat – SB-Pro Suomen Cupin 4. kierroksella!

SB-Pro joutuu matkustamaan Ouluun 12.11 Teho Sport Suomen Cupissa

Mikäli oli SB-Prolla 3. kierroksella mielenkiintoinen vastustaja viime vuoden Cup-voittajassa, niin samaa tasoa on viime vuoden toinen finalisti SSRA Oulusta, jolle Pro vielä hävisi tämän kauden liigassa ensimmäisen kotipelinsä. Lisäksi on muistettava, että SSRS tiputti 3. kierroksella jatkosta Pron N2:n Maaniitun koululla, joten hampaankoloon on nyt kertynyt jotain.

Päävalmentaja Matti Kaipion toinen suosikkivastustaja Classicin ohella

“SSRA vastustajana oli minun toivelistallani heti Classicin jälkeen kakkosena. Meillä on hampaankolossa Ouluun menetetyt pisteet syksyn ensimmäisestä kotipelistä. Oulu on sen verran kaukana, että reissusuunnitelma täytyy tehdä huolella ja kyseessä on kerrasta poikki play-off peli. Tarkoittaa sitä, että koko valmistutuminen tähän otteluun tulee tehdä niin hyvin, kun vaan osataan.”  – Matti Kaipio, SB-pro päävalmentaja

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin puolivälieräparit 12.11 pelattavissa otteluissa ovat seuraavasti:

⋅ ÅIF Sipoo – O2-Jyväskylä

⋅ SSRA Oulu – SB-Pro Nurmijärvi

⋅ Classic Tampere – PSS Porvoo

⋅ Koovee Tampere – KaPa-65 Kalanti

SB-Pron seuraava liigapeli tulevana lauantaina 28.10 Campo Centerissä ja vastassa PSS, otteluennakko tulossa keskiviikkona!

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA