UUTINEN | SB-PRO

23.10.2017

SB-Pro N2 2.DIV turnausraportti

21.10 KIRKKONUMMI, MASALAN LT-CENTER

SB-Pro lähti naisten kakkosdivarin toiseen sarjaturnaukseen sarjakärkenä ja vastassa oli ensimmäisessä ottelussa sarjan toinen ennakkosuosikki Ä-Lasti ja toisessa ottelussa vastaan asettui sarjanousija Northern Stars.

Ä-Lasti – SB-Pro II, 6-3 (1-2, 3-1, 2-1)

⇒ Molemmilla yhdeksän kenttäpelaajaa, jaksoiko Ä-Lasti paremmin?
⇒ SB-Pron terävyys kateissa?
⇒ SB-Pro tehot: Aino Stick 1+0, Karoliina Uuskari 0+2, Jonna Nivala 0+1, Miina Veijainen 2+0

Kuva: Miina Veijainen, SB-Pro #47 on tehnyt neljään otteluun tehot 6+1

SB-Pro leirissä oli pientä ”köhää” liikkeellä, tämä ja normaalia pienempi rosteri näkyi kakkosnaisten pelissä terävyyden puutteena. Pelin edetessä molemmat väsyivät, mutta 1 vs 1 pelissä Ä-Lasti osoitti olevansa ovelampi, sekä taitavampi ja ansaitsi sen takia tällä kertaa voiton.

”Pelistä kuitenkin opittiin jälleen paljon ja seuraavaan kohtaamiseen ollaan viisaampia. Vastustajan pakkeja ei tässä päästy vielä koettelemaan täydellä teholla, mutta ne kerrat, kun siellä päästiin touhuamaan, antoi viitteitä puolustussuunnan puutteista. Oman alivoiman pelaaminen on nyt varmalla tasolla ja vastustajalle ei jäänyt siinä sijaa. ”       – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja-

SB-Pro II – Northern Stars, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

⇒ Pron rautainen puolustus ja maalivahtipeli toivat voiton!
⇒ Söikö Pro Northern Starsin vahvuudet?   
⇒ SB-Pro tehot: Viivi Lehtimäki 0+1, Miina Veijainen 1+0, Minna Aimola 1+0, Jonna Nivala 0+1

Kuva: Päivi Suihkonen, SB-Pro N2 #11  

Pro ahkeroi kaksi ottelua putkeen kolmella puolustajalla, Sini Heikkilä, Päivi Suihkonen ja Marika Aho hoitivat puolustuspään mallikkaasti hyvin vakuuttavasti maalissa pelanneen Jannika Kiisken kanssa.

”Sovitettiin pelin tempo meille sopivaksi, voitettiin kaksinkamppailut ja onnistuttiin lukemaan syöttökatkot.
Osattiin käyttää hyökkäyksiin lähdöissä eri variaatioita ja luotiin pitkiä hyökkäyksiä. Vaikka vastustajat olivat pallossa suhteellisen paljon, onnistuttiin ajamaan vetopaikat laitoihin ja keskusta oli hyvin hallussa.
Mitä lähemmäksi omaa maalia tultiin, oma pelivarmuutemme kasvoi.” – Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja

N2 JATKAA KIRKKONUMMEN TURNAUKSEN JÄLKEEN MUKAVASTI EDELLEEN KÄRJEN TUNTUMASSA. SEURAAVA TURNAUS PELATAAN 5.11 ESPORT AREENALLA ESPOOSSA JA VASTAAN ASETTUU KESKIKASTIN JOUKKUEET, TIIKERIT JA VK-95. TSEMPPIÄ PISTEIDEN METSÄSTYKSEEN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa