UUTINEN | SB-PRO

20.10.2017

Otteluennakko Koovee – SB-Pro

SB-Pron Liiganaisilla on päällä hyvä aktiivinen ottelurytmi. Sunnuntaina pelattiin Turussa, eilen pelattiin kotiottelu Keravalla ja huomenna matkustetaan Tampereelle kovaa kuntoa osoittaneiden Kaupin kaksosten ja Kooveen vieraaksi.

Näkyykö vilkas ottelurytmi tason nousuna tai väsymyksenä?

⇒ Kaupit, Lirkit, Hietamäet vai Kujalat, mikä sisaruspareista on illan tehokkain?

⇒ Huippuunsa viritetyt huippuveskarit vastakkain, Noora Laakso Koovee vs. Tiltu Siltanen SB-Pro

21.10 LAUANTAI KLO: 15.30 AUTOCENTER ARENA, TAMPERE

Kuva Esa Takalo: Veera Kauppi Koovee #5

KOOVEE ALOITTANUT SARJAN PIRTEÄSTI KOLMELLA VOITOLLA – KAUPIT TEHOKKAINA

Koovee on voittanut sarjassa kolme otteluaan selkein numeroin, sekä Suomen Cupissa vieraskentällä ErVin maalein 1-4 ja hävinnyt ainoastaan yhden ottelun paikalisvastustaja ennakkosuosikki Classikille.

Kaupin ”Ihmekaksoset (toinen left ja toinen right)” ovat olleet tehokkaina, sillä viiteen otteluun ovat syntyneet tehot Oona Kauppi 9+4 ja Veera Kauppi 9+5.

Koovee on tehnyt kaiken kaikkiaan Cup-peli mukaan lukien syksyn viidessä pelissä 27 maalia, joista Kaupit ovat tehneet 18 ja Kooveen seuraavaksi parhaalla maalintekijällä on tehtynä kaiken kaikkiaan yksi maali.

SB-PRO LUOTTAA AKTIIVISEEN PELIIN – KOLMEN VAHVAN VIISIKON VOIMAAN

Pron viisikot muodostuvat tällä hetkellä kaksosparien ympärille: Kujalat, Lirkit ja Hietamäet. Kujalat ja Hietsut ovat pelanneet yhdessä jo vuosia. Lirkit ovat uusvanha tehokkaaksi havaittu ketjukoostumus, jonka yhteispeli hakee vielä, mutta on antanut viitteitä, että maaleja voidaan alkaa odottaa ropisemalla.

Pron kaikki viisikot ovat osoittaneet vaarallisuutensa pystymällä maalintekoon, sen lisäksi kolme ketjua mahdollistaa hyvän pelinopeuden ja temmon ylläpitämisen.

 

Kuvassa SB-Pro kaksoset vasemmalta oikealle, ylhäältä alaspäin:

Kujalat Kallu ja Ellu (C), Hietsut Laura (A) ja Mirja, Lirkit Jaana ja Heidi

MAALIVAHTIPELI ON MYÖS LAUANTAINA SUURESSA ROOLISSA

Maalivahtipelin merkitys tiukoissa otteluissa on aina suuri ja Siltasen taso on jo mitattu ja SB-Pro luottaa Tiltuun. Noora Laakso on kantanut päävastuun Kooveen maalilla ja tullee myös lauantaina olemaan torjuntavuorossa. Kumpikaan maalivahti ei tule pääsemään helpolla taidokkaiden hyökkäysketjujen vyöryessä kohti maalia. Noora vai Tiltu, sen näemme lauantaina.

TOIMITUKSEMME MIELESTÄ MOLEMMAT JOUKKUEET SUOSIVAT AJOITTAIN PELITAPAA VAUHTI 100 JA ÄLYKKYYS 0, JOTEN VEIKKAAMME OTTELUSTA ENNÄTYKSELLISEN VAUHDIKASTA TRILLERIÄ!

ps. Ottelu seurattavissa seuraavasta linkistä: https://www.youtube.com/user/KVTVsalibandy/videos?sort=dd&live_view=500&flow=list&view=0

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA