UUTINEN | SB-PRO

18.10.2017

C-tyttöjen Sm-Sarja jatkuu 21.10 lauantaina Hämeenlinnassa

 SB-Pron C-tyttöjen kotiturnaus jouduttiin siirtämään Hämeenlinnaan ja tämä lisää vaikeuskerrointa lauantain peleihin merkittävästi. Toivottavasti joukkue saa vastoinkäymisistä itselleen lisää virtaa ja kääntää pettymyksen voitoksi itselleen.

Loukkaantuneita ja pitkä-aikaissairaita palaa kehiin, kääntyykö tämä Pron eduksi?

OLS otti voiton Prosta Kontiolahdella, onko nyt kalavelkojen maksun aika?

Elokuussa menetettiin 2-1 johto Wirmolle viimeisellä kahdella minuutilla ja tulevana lauantaina pitkä päivä joukkueella jo takana, miten onnistuu latautuminen illan myöhäispeliin?

Sarjatilanne kahden pelatun ottelun jälkeen on mielenkiintoinen ja Pron aloitus oli myös vahva

 

Viikonlopun kierroksella luvassa todella mielenkiintoisia pelejä

Mikäli halutaan nostaa esiin Iittalaan siirretyn kierroksen otteluista muutama, niin SB-Pron pelien lisäksi voidaan valita päivän toinen ottelu Steelersin ja PSS:n välillä. PSS aloitti kauden vahvasti ja toisaalta Steelersin saavuttama yksi piste oli ehkä ennakko-odotuksiin nähden alakanttiin, kotijoukkue Hämeenlinnasta tuleekin tähän peliin varmasti todella nälkäisenä. Wirmo yhtenä ennakkosuosikeista aloitti myös kautensa vaisusti ja kahden tappion jälkeen vastus ei ainakaan helpotu, ottelu EräViikinkejä vastaan tulee olemaan tiukka taisto kahden ikäryhmän huippujoukkueen välillä. Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka TPS ja O2 jkl ovat saaneet kehitettyään peliään kolmen viikon aikana uusina SM-sarjajoukkueina.

Prolle pelien siirto Hämeenlinnaan oli suuri pettymys

Kiitos Steelersin organisaatiolle siitä, että ottivat huolehtiakseen SM-sarjakierroksen ja samassa yhteydessä on todettava, että kotiturnauksen menetys Arkadian rakennusongelmien vuoksi oli ja on joukkueelle suuri pettymys. Tätä kotiturnausta oli valmisteltu jo pitkään ja tavoitteena oli tehdä ikimuistoinen tapahtuma tästä kaikille ja etenkin omalle SB-Pron  ryhmälle. Nyt lähdemme siis vieraspeleihin ja päivän ohjelma on vielä täysin meitä vastaan, aamun ensimmäinen ja illan viimeinen ottelu, pelien välissä aikaa noin 10h! Joukkueella ja pelaajilla onkin paljon mietittävää, kuinka tämä väli käytetään.

Iittalan päivä alkaa ottelulla SB-Pro vastaan OLS

Ensimmäisessä pelissä kohtaamme OLS:n Oulusta, jolle hävisimme Kontiolahdella 2-4 pelin hallinnan jälkeen. Tappio kertoo vahvasta vastustajasta, joka ensimmäisellä sarjakierroksella hallitsi pelin alkua ErViä vastaan ja sai ensimmäisten minuuttien aikana luoduksi lukuisia maalintekotilanteita, kokeneempi joukkue kuitenkin käänsi sitten pelin edukseen. OLS:n joukkueesta nostetaan esiin Veera Moilanen, joka on vahva ja teknisesti taitava pelaaja, tulee jälleen antamaan kovan haasteen puolustuksellemme. Kontiolahdella OLS puolusti erittäin kurinalaisesti, mutta K3 Arenalla ihan samaa tarkkuutta joukkueen puolustumisessa ei löytynyt.

Päivä päättyy klo 19.30 otteluun SBS Wirmoa vastaan

Mynämäeltä saapuva Wirmo on edelleen kahdesta tappiostaan huolimatta yksi sarjan suosikeista. Joukkueen ”johtotähtinä” ovat Olivia ja Emilia Pietilä, jotka kuuluvat ehdottomasti ikäluokkansa ykköspelaajiin. Heitä hyvin täydentävät Eerika Koski ja Ronja Niemi, mutta vaikka kyseessä on hyvä joukkue, niin ehkä tasaisuus ei ole kuitenkaan Wirmon vahvuus. Turussa pelasimme pitkään vahvasti Wirmon kanssa ja johdimme peliä vielä kaksi minuuttia ennen loppua 2-1, mutta meidän osin kokemattomuus ja Wirmon kokeneet tähdet käänsivät pelin ottelun lopussa. Oletettavaa on, että tästäkin pelistä on tulossa tasainen kamppailu, eivätkä sarjan suosikit tule saamaan pisteitä helposti.

SB-Pro saa ainakin osan pelaajista takaisin sairasosastolta 

Ennakkoa kirjoittaessa ei ole vielä tarkkaa tietoa, ketkä kaikki saadaan takaisin peleihin mukaan, 15.10 joukkueen pelaajista 9 oli pois eri syiden vuoksi, mutta osa lähinnä varotoimenpiteinä. Tämän viikon harjoituksissa katsotaan pelaajien pelikuntoa tarkemmin ja toivotaan, että lauantaina Hämeenlinnaan ja Iittalaan matkaa todella nälkäinen ja taistelutahtoinen Pro. Joukkueen suuri vahvuus onkin ollut syksyn peleissä, että kun joku tippuu pois kokoonpanosta, niin toinen nousee heti suurempaan rooliin ja maalintekijöitä on nyt löytynyt todella laajalta rintamalta.

Me laitoimme tavoitteeksi saada jokaiselta kierrokselta kaksi sarjapistettä, jotka riittävät koko joukkueen ennen kautta asettamaan tavoitteeseen. Voitot ovat hyvä lisämauste, mutta ehkä tärkeintä kuitenkin on, että peli kehittyisi koko ajan. Onnistunut kauden aloitus helpotti varmasti koko joukkuetta henkisesti paljon ja tunnelmat joukkueen sisällä ovatkin hyvät. Loukkaatumisille ja sairastumisille ei voida mitään, psotiivisena puolena niissä on se, että uusia ratkaisijoita tulee esiin koko ajan”     – SB-Pro C-tyttöjen joukkueenjohtajat

Kuva SB-Pro. Annukka Lönnrot palaa pitkän loukkaantumisen jälkeen harjoituksiin tällä viikolla ja ehkä myös viikonlopun peleihin?

Suomen parasta C-tyttöjen salibandyä luvassa Iittalassa Hämeenlinnassa lauantaina 21.10 klo 09.45 alkaen ja SB-Pro on suurella sydämmellä mukana peleissä. Lauantaina pelataan Tampereella KooVeen ja SB-pron välinen naisten Liigaottelu ja tämän jälkeen ehtii hyvin vielä seuraamaan Iittalaan C-tyttöjen toista peliä!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa