UUTINEN | SB-PRO

16.10.2017

TPS – SB-Pro Suomen Cup otteluraportti

SB-Pro Liiganaiset voittoon vieraskentällä. Hallitseva Cup-mestari pudotetaan jatkosta kovavauhtisessa ja hyvinkin fyysisessä pelissä, jota maalivahdit hallitsivat.

SB-Pro pudottaa vieraskentällä hallitsevan Cup-mestarin!
Laura Still TPS ja Elina Kujala SB-Pro  joukkueidensa parhaat pelaajat!
Ottelu oli ajoittain erittäin kovatempoinen ja fyysisesti kovia kontakteja nähtiin useita!

Kuva Janne Raatikainen. Tulostaulu kertoo Pron menneen jatkoon hyvällä esityksellä.

15.10 TPS-SB-PRO 1-5 (0-2, 1-1, 0-2) SUNNUNTAI LEAF AREENA, TURKU

SB-PRO Tehot: Elina Kujala 2+0, Denisa Ratajova 1+1, Karoliina Kujala 0+1, Jaana Lirkki 0+1, Mirja Hietamäki 1+0, Marianne Pohjonen 1+0, Ina Leminen 0+1

Torjunnat: Laura Still TPS 33 ja Tiltu Siltanen SB-Pro 30

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Laura Still TPS ja Elina Kujala SB-Pro

KAUDEN PARASTA TEPSIÄ – PROLLE ANSAITTU VOITTO

1.erä (0-2): TPS oli vahvempi ottelun alku minuuteilla Pron hermoillessa omassa pallollisessa pelissä. Onneksi Tiltu Siltanen SB-Pron maalissa ei osaa hermoilla, vaan on itse rauhallisuus ja nainen paikallaan, silloin kun joukkue sitä tarvitsee.

Oikean vaihteen löydyttyä erän puolenvälin tienoolla. Pro prässit alkoivat tuottaa tulosta parin nopean perättäisen maalin muodossa, ensin 12:19 Marianne Pohjonen tekee Ina Lemisen syötöstä ja 12:41 Elina Kujala iskee Denisa Ratajovan syötöstä. Erätauolle mentiin Pron ansaitussa johdossa.

2.erä (1-1): Toinen erä oli Pron hallintaa ensimmäiset 15 minuuttia. Kaksinkamppailut ensimmäisen erän lopun tapaan kääntyivät koko ajan useammin SB-Prolle.  Pro synnytti maalintekopaikkoja lähes jokaiseen vaihtoon. Ajassa 26:03 E.Kujala onnistuukin K.Kujalan syötöstä lisäämään Pron johdon 3-0.

Toisen erän viimeisellä viidellä minuutilla TPS löytää avaimet, jolla avaa muutaman kerran näyttävästi SB-Pron korkean prässin ja ajassa 36:52 Pron puolustuspään puolustuksen “aivopierun” avittamana TPS Laura Rantanen pääsee Milla Norlundin syötöstä kaventamaan tilanteeksi 1-3.

3.erä (0-2): SB-Pro pelaa johtoasemassa fiksusti, tiivistää karvausta, taistelee keskikentästä, puolustaa kurinalaisesti ja pelaa pallollisen pelin turvallisesti omista ylös. Kumpikin joukkue on lukenut tuomarilinjan olevan salliva ja kaksinkamppailuihin mennään todella kovaa.

Ajassa 44:11 Mirja Hietamäki on karvauksessa valppaana ja rankaisee Tepsiä maalilla. 1-5 maali syntyy ylivoimalla 59:52, kun Jaana Lirkki tarjoilee kulmasta upean lätty syötön takatolpalle Denisa Ratajovalle, hän viimeistelee ilmasta ja suoraan syötöstä.

Kuva SB-Pro. Tiltu Siltaselle jälleen huippupeli Pron maalilla.

Tepsi pelasi tämän kauden parhaan pelinsä. Tepsillä oli paikat mistä olisi pitänyt pystyä tekemään yhden maalin sijaan 3-4 maalia, mutta Pron maalivahti oli tänään hyvä. Prolla oli paikat tehdä 8-10 maalia, mutta Tepsin maalivahti oli tänään heidän paras pelaaja.” -Leif Masalin, TPS Liiganaisten valmentaja 2014-2017-

TPS otteluraportti: www.tpssalibandy.fi/uutiset.html?110399

Kuvia ottelusta: www.flickr.com/photos/tpssb/sets/72157687910917304

ONNITTELUT SB-PRON LIIGANAISILLE PÄÄSYSTÄ SUOMEN CUPIN PUOLIVÄLIERIIN! TIISTAINA ON SEURAAVA ARVONTAPÄIVÄ JA NELJÄNNEN KIERROKSEN RUNKOPELIPÄIVÄ ON 12.11.

ARVONNASSA MUKANA OVAT: SB-PRO, PSS, SSRA, KOOVEE, CLASSIC, KA-PA-65 (1div), ÅIF ja O2 JYVÄSKYLÄ

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA