UUTINEN | SB-PRO

15.10.2017

15.10.2017 SB-Pro- PSS Valkoinen

Toinen sarjakierros pelattiin Arena Center Myllypurossa. Ensimmäisen pelin vastustaja oli PSS Valkoinen Porvoosta. PSS tuli peliin vahvasti, mutta Pro pääsi toisella minuutilla tekemään ottelun avausmaalin ensimmäisestä tilanteestaan. Porvoo tasoitti tilanteeksi 1-1 ajassa 2.44 ja meni 2-1 johtoon minuutin päästä edellisestä maalista. Pro sai luotua hyviä tilanteita vastustajan maalilla, muttei saanut maalia aikaiseksi. Peli oli tasaista ja sitä pyöritettiin vuoroin Pron, vuoroin PSS:n maalin edustalla. Pro rauhoitti pelin, sai pidettyä palloa ja syötettyä rauhallisesti omilleen. Näin se pääsikin ensin tasoittamaan tilanteeseen 2-2 ja vielä erän päätteeksi tekemään johtomaalin 3-2 pienellä tuurilla vastustajan maalivahdin jalkojen välistä.

PSS Valkoinen aloitti toisen erän tasoittamalla tilanteeseen 3-3. Peli oli vauhdikasta ja vetoja saatiin molempiin päihin. Toisen erän puolessa välissä Pro pääsi tekemään lukemiksi ensin 4-3, sitten jo 5-3. Pro sai hyvin katkaistua vastustajan hyökkäyksiä ja maalivahti torjui PSS:n vetoja. Erän lopussa PSS pääsi vetämään maskin takaa ja kavensi toisen erän loppulukemiksi 5-4.

PSS hallitsi kolmannen erän alkua. Pro oli tällä toisella kierroksella liikenteessä vain kolmella vaihtopelaajalla ja johtotilanteessa päättikin rauhoittaa peliä.  Pro purki tilanteita PSS:n päätyyn, eikä lähtenyt aggressiiviseen hyökkäyspeliin. Ajassa 41.59 PSS teki tasoitusmaalin 5-5 ja otti samalla aikalisän. Taktiikka hiottiin kuntoon ja Pro teki ottelun voittomaalinsa ajassa 43.51. Tasainen ja runsasmaalinen peli päättyi tilanteeseen 6-5 Prolle.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa