UUTINEN | SB-PRO

15.10.2017

15.10.2017 Classic White – SB-Pro

Päivän toinen vastustaja tuli Tampereelta. Classic aloitti pelin vahvasti ja hallitsi ensimmäisen erän alkua. Pro pääsi peliin mukaan ja sai luotua tilanteita vastustajan maalille. Ajassa 10.50 Pro tekee ottelun avausmaalin 0-1. Peli jatkuu tasaisena ja tilanteita syntyy molemmissa päädyissä. Classic´lle tuomitaan erän lopussa jäähy ja Pro pääsee päättämään ensimmäisen erän ja aloittamaan toisen erän ylivoimalla.

Vaikka Classic aloitti toisen erän alivoimalla, pääsi se vaarallisesti rakentamaan maalintekopaikkoja. Maaleja ei kuitenkaan tullut ja ottelua jatkettiin tasalukuisina. Classic painosti ja Pro torjui vetoja. Ajassa 23.27 Pro teki ottelun toisen maalinsa ja meni jo 0-2 johtoon. Classic yritti loppuun asti painostaa ja tehdä maalia, mutta ei onnistunut toisessakaan erässä saamaan maalitiliään auki.

Classic tuli kolmanteen erään kovalla sykkeellä ja pääsi laukomaan kohti Pron maalia. Pro kesti tilanteet, eikä maalia syntynyt. Ajassa 32.37 Classic sai ottelun toisen jäähynsä, kun vaihtotilanteessa pelaajia oli liikaa kentällä. Pro sai ylivoimalla tilanteita aikaiseksi, mutta maalia ei tullut. Classic pääsi alivoimalla rakentamaan muutaman tilanteen, mutta Pro torjui maalintekoyritykset. Pro rauhoitti peliä ja purki tilanteita Classic´n päätyyn. Ajassa 40.57 Classic otti aikalisän, jonka jälkeen se pääsikin kaventamaan tilanteeksi 1-2. Kolme viimeistä minuuttia Classic pelasi tyhjällä maalilla ja painoi Pron päälle kiivaasti tasoitusmaalia hakien. Kun peliaikaa oli jäljellä enää 40 sekuntia pääsi Classic tasoittamaan lukemiksi 2-2 ja Pro otti aikalisän. Pelin viimeisillä sekunneilla molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikat, mutta maaleja ei syntynyt. Ottelu päättyi tasalukemin ja molemmat joukkueet nappasivat ottelusta yhden pisteen.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa