UUTINEN | SB-PRO

13.10.2017

Otteluennakko 2. TPS – SB-Pro Suomen Cup 3.kierros

Naisten Liigajoukkueet TPS ja SB-Pro kohtaavat Turussa Leaf Areenalla Suomen Cupin kolmannella kierroksella 15.10 klo 17.00. TPS on hallitseva Cup-mestari ja heillä on edessä Champion Cupin jäljiltä kasvojen pesun paikka.  

⇒ Vaikuttaako Champion Cupin pelit vielä TPS:n ajatuksissa?

⇒ Kuinka Pro reagoi TPS:n vahvan ykköskentän peliin?

⇒ Maalivahtien taistelussa vastakkain Vuorela vastaan Siltanen 

SB-PRON VIDEOHAASTATTELUSSA EX TURKULAINEN NYKYINEN PRO MINNA TUOVINEN

TPS KÄVI VIIKKO SITTEN OPINTOMATKALLA CHAMPION CUPISSA SEINÄJOELLA

Tepsin kunnonajoitus oli Champpion Cuppia ajatellen viikon verran liian aikaisessa, sillä Cupia edeltävänä lauantaina O2-Jyväskylä kaatui kotona maalein 12-2. Seinäjoella vastus oli äärimmäisen kova ja välierän lopputuloksena suurinumeroinen tappio.  Oliko suuntavaisto sitten kadoksissa pelin jälkeen vai oliko suunniteltua, että ainakin vielä sunnuntaina joukkueellinen turkulaisia löytyi Seinäjoki Areenalta.

ENNÄTYSMÄÄRÄ OSALLISTUJIA – KAIKKI LIIGAJOUKKUEET MUKANA

Käynnissä on historiallinen Cup-vuosi, kun ensi kertaa aivan kaikki Liigajoukkueet ovat mukana Suomen Cupissa. Perustelut ovat siis olemassa väitteelle, että menossa on kaikkien aikojen kovatasoisin Suomen Cup.

Kuva Esa Takalo, SB-Proot vasemmalta oikealle: Heidi Lirkki, Laura Hietamäki, Tiltu Siltanen, Minna Tuovinen.

TPS YKKÖSKETJU VS. SB-PRON NIMIVAHVA JOUKKUE

Tepsillä on nimivahva ykkösketju, siinä pelaavat: Milla Norlund, Jenna Saario, Laura Rantanen, Salla Ranta ja Ina Siirilä, jotka kaikki omaavat jonkinlaista kokemusta Naisten ja tai U19 nuorten maajoukkueesta. Tepsi on tehnyt viiteen peliin 22 maalia ja näistä heidän ykkösketju on tehnyt 17 maalia ja kakkosketju tehnyt loput viisi maalia.

SB-Pro on tehnyt kolmeen peliin 26 maalia ja kymmenen eri maalintekijän maalit, jakautuvat yllättävän tasaisesti kolmeen ketjuun: Ykkönen 9, kakkonen 6 ja kolmonen 7.

TOIMITUKSEN NOPEASSA HAASTATTELUS TPS LIIGANAISTEN LAJIVALMENTAJA JUHA LINDELL

”Meillä on nyt edessä samassa pelissä kasvojen pesu ja pakkovoitto. Cupissa vain voittaja jatkaa ja molemmat varmasti haluavat jatkoon, koska sieltä saa lisää kovia pelejä.” -Juha Lindell, TPS Liiganaiset Lajivalmentaja-

 

Kuva Salibandyliiga: Tiltu ”Tirehtööri” Siltanen

VUORELA VS. SILTANEN – VASTAKKAIN KAKSI MAALIVAHTIA SARJAN TOP3:STA

Tiltu Siltanen SB-Pro ja Noora Vuorela TPS kamppailevat maajoukkueen maalivahtien paikoista joulukuun MM-Kisoissa.  Toimituksessa odotamme suurella mielenkiinnolla marraskuun EFT- turnauksen maajoukkuevalintoja. EFT-joukkueen oletamme olevan sama, kun MM-kisajoukkue tulee olemaan, ainoastaan loukkaantumiset voisivat tässä vaiheessa enää muuttaa kisajoukkuetta.

TOIMITUKSEMME ARVIO TÄSTÄ OTTELUSTA ON, ETTÄ KARKKITEHTAALLA PRON NOSTATTAESSA LÄMPÖTILAA, ALKAVAT SUKLAAT SULAA ENSIMMÄISESSÄ ERÄSSÄ JA POPCORNIT PAUKKUVAT VIIMEISTÄÄN KOLMANNESSA ERÄSSÄ!

Kuva TPS Salibandy

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa