UUTINEN | SB-PRO

10.10.2017

SB-Pron Liiganaisten taustoille vahvistuksia

SB-PRON HALLITUS ON NIMENNYT NAISTEN LIIGAJOUKKUEELLE JOHTORYHMÄN

Naisten Liigassa joukkue vahvistuu johtoryhmän verran. Johtoryhmän tavoitteena on saada SB-Pron Liiganaisten talous omavaraiseksi ja säilyttää kilpailukyky maailman kovimpien seurajoukkueiden kastissa. SB-Pro haluaa olla edelläkävijä kilpaurheilujoukkueen kokonaisvaltaisen toiminnan pyörittämisessä. Salibandyssä kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta kovenee koko ajan ja Nurmijärvellä haluamme olla mukana kehityksen kärjessä. Tällainen kokonaisvaltainen kilpaurheilun kehittäminen vaatii runsaasti ja tähän riittäviä resursseja.

Kuvassa SB-Pro Liiganaiset

UUSI JOHTORYHMÄ

Johtoryhmä sisältää viisi henkilöä, jossa ovat mukana Nurmijärveltä Pasi Karvinen, Juha Ahonen, Teemu Selvenius, Keravalta Marko Moilanen ja Ilkka Riiali Pornaisista.

Johtoryhmän puheenjohtajana on Pasi Karvinen. Ryhmä on kokoontunut syyskuun aikana ideoimaan joukkueen strategiaa ja toimintasuunnitelmaa. Ryhmän toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi seuraavat asiat: Liiganaisten ja yhteistyökumppaneiden yhteistyön kehittäminen, Liigaurheilijoidemme manageritoiminta koko laajuudessaan, kotiotteluiden tapahtumien järjestäminen, vastuu Liigajoukkueen ulkoisesta tiedottamisesta ja Liiganaisten taloudesta huolehtiminen, sekä olla mahdollisuuksien mukaan tukena kehittämässä koko seuran toimintaa. Tärkeimpänä osana koko seuran tukemisessa on varmistaa, että tulevaisuudessakin saamme kasvatettua omia junioreita Liigajoukkueellemme.  Johtoryhmä tulee keräämään ympärilleen riittävän määrän henkilöitä, jotka tulevat osaltaan toteuttamaan käytännössä näitä asioita. Erittäin tärkeä asia on tietysti loppuvuoden aikana valmistuva Arkadia-halli, jossa SB-Pro tulee jatkossa pelaamaan kotiottelunsa ja johtoryhmän tavoite on luoda näistä otteluista merkittävä tapahtuma sekä seuralle että koko Nurmijärvelle.

SB-PRON PUHEENJOHTAJA JANNE RAATIKAINEN ON ILOINEN UUDESTA KEHITYS ASKELEESTA

”Olen todella iloinen uudesta johtoryhmästä! Olemme pitkään miettineet, miten viemme Liigajoukkueen taustatoimintaa eteenpäin. Nyt Pasi Karvisen innoittamana saimme kasattua motivoituneen ryhmän, jossa on oikeanlaista osaamista tähän erityisen haastavaan ja vaativaan tehtävään.”  

 TOIMITUKSEMME TOIVOTTAA UUDEN JOHTORYHMÄN TERVETULLEEKSI KANSSAMME MIELENKIINTOISELLE MATKALLE JA HAASTAVAAN YMPÄRISTÖÖN.

YHDESSÄ ME OLEMME VAHVEMPIA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA