UUTINEN | SB-PRO

08.10.2017

8.10.2017 SB-Pro- SB Vantaa Safiirit 3-4

Ensimmäisen sarjakierroksen toisen ottelun vastustajaksi tuli Safiirit Vantaalta. Pro aloitti vahvasti ja teki avausmaalin, kun ottelua oli pelattu vasta 36 sekuntia. Peli oli tasaista vääntöä ja tilanteita syntyi molemmissa päissä. Toisen maalinsa Pro viimeisteli ajassa 4.47 ja minuutin kuluttua tästä Prolle tuomittiin päivän ensimmäinen jäähynsä. Vastustaja pääsi kaventamaan aivan Pron jäähyn lopussa 2-1 tilanteeseen. Tasaisen erän loppupuolella Pro veivasi vastustajan maalin takana ja harhautteli maalin edessä. Tilanteesta syntyi Prolle 3-1 johtomaali. Kun peliaikaa oli enää runsas minuutti jäljellä, Pro menetti pallon oman maalin edustalla ja Safiirit viimeistelivät ensimmäisen erän lukemiksi 3-2.

Vantaa tuli vauhdilla toiseen erään. Peli pyöri paljolti Pron päässä, mutta tilanteita syntyi myös Safiirin maalilla. Pron tyttöjen jaloissa painoi varmasti päivän pelit, kun oltiin melko niukalla miehityksellä mukana. Pallo pomppi epäonnisesti, syötöt eivät tahtoneet löytää omille. Erän lopussa Safiirille tuomittiin jäähy ja Pro pääsi yrittämään maalintekoa ylivoimalla. Toinen erä päättyi kuitenkin ensimmäisen erän tavoin loppulukemin 3-2.

Kolmas erä alkoi tasaisesti. Molemmat joukkueet rakensivat maalintekopaikkoja. Pron maalivahti piti vastustajan takaa-ajo-asemassa, kun vetoja tuli yksi toisensa jälkeen. Ajassa 38.13 Safiirit onnistuivat saamaan pallon Pron verkkoon ja tasoittivat tilanteeksi 3-3. Pron peli oli ajoittain hukassa ja Vantaa pääsi tekemään johtomaalin 3-4, kun peliaikaa oli enää jäljellä kolme minuuttia. Erän lopussa Pro pelasi vahvalla sykkeellä kuudella kenttäpelaajalla hakien loppuun asti tasoitusmaalia. Tasoitusta ei kuitenkaan tullut ja kun vastustajakaan ei onnistunut laukomaan tyhjiin, päättyi peli niukasti Pron tappioon 3-4.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA